Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Baş,Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş “Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!” dedi.

SİYASET 19.07.2023 16:40:00 1878 0
Baş,Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “biz neyin satılıp satılmayacağını çok iyi biliriz” sözlerine cevap veren Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş “Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turuna çıkarken söylediği “Biz neyin satılacağını neyin satılmayacağını çok iyi biliriz” sözlerine cevap verdi.

“Sarayı sat, Araplar bayılır”

Twitter üzerinden yaptığı ilk paylaşımda, “Sarayı sat, Araplar bayılır” diyen Hüseyin Baş bir diğer paylaşımında da, “Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!” dedi.

“Kapatılanları açacağız, satılanları geri alacağız”

Yayınladığı videoda AKP iktidarında satılan kurumların listesini de paylaşan Hüseyin Baş, “Cumhuriyetin kazanımı olan hangi fabrika kapatıldıysa tekrar açacağız, Cumhuriyetin kazanımı olan hangi işletme, fabrika satıldıysa geri alacağız, geriye dön marş marş diyeceğiz. Cumhuriyetimizin, vatanımızın, toprağımızın altında hangi madenim, hangi kıymetim varsa bunu da Türk Milleti olarak biz işleteceğiz, size söz veriyorum. Neyi verdilerse geri alacağım. Nasıl alacağım? Babalar gibi alacağım. Babalar gibi verdiler, babalar gibi geri alacağım” dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: babalar alacağım!
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.