Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkanvekili Güzgülü’nden “Tedbirlere Uyun” Çağrısı

1

ASAYİŞ 8.12.2020 19:53:34 1948 0
Başkanvekili Güzgülü’nden “Tedbirlere Uyun” Çağrısı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Aralık Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden mahalle muhtarlarını andı. Tedbirlere riayet edilmesi noktasında vatandaşlara çağrıda bulunan Güzgülü, “İnşallah el birliğiyle tedbirlere uyarak, bu salgından kurtulacağız. Tedbir bizden takdir Allah’tan” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis gündem maddelerine geçilmeden önce meclis üyelerine hitap eden Güzgülü, “Meclis toplantımıza geçmeden önce tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz üç değerli muhtarımızı anmak istiyorum. Ahmetli ilçemize bağlı Karkın Mahallesi Muhtarı Fadıl Aydın, Yunusemre ilçemize bağlı Kaynak Mahalle Muhtarımız Oktay Günger ve Alaşehir ilçemize bağlı Toygar Mahalle Muhtarımız Salih Yıldırım, hayata veda etti. Koronavirüse yakalanarak yaşamını yitiren muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Önceki gün eski belediye meclis üyemiz Ali Taylan’ın kıymetli annesi de Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet, değerli arkadaşımız Ali Taylan’a ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
“Tedbir bizden takdir Allah’tan”
Koronavirüs salgınında vaka sayılarının ülkemizde artışa geçtiğini hatırlatan Başkanvekili Güzgülü, “O bakımdan alınan tedbirlere harfiyen riayet etmemiz ve maske-mesafe-temizlik kurallarına fazlasıyla dikkat etmemiz, hepimizin sağlığı için oldukça önemli. Meclis toplantımızı da bu durumu göz önünde bulundurarak, mümkün olan en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bu virüse karşı yürütülen aşı çalışmaları ile ilgili gelişmeler, umut verici olsa da, tamamen bağışıklık kazanıp bu virüsü dünya üzerinden yok edene kadar tedbiri elden bırakmayalım. Bu bağlamda salgında yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, hastalığa yakalanan ve atlatan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu süreçte kendi ailelerinden uzakta halkın sağlığı için kahramanca mücadele veren sağlık sektöründeki her bir bireye ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah yardımcıları olsun diyorum. İnşallah el birliğiyle tedbirlere uyarak, bu salgından kurtulacağız. Tedbir bizden takdir Allah’tan” diye konuştu.

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.