Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

BAŞKAN YILDIZ’DAN AĞRI VALİ YARDIMCISI YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Selendi Kaymakamlığı döneminde çok güzel çalışmalara imza attığını ve kendileri için de hayır işleri için Ağrı Vali Yardımcısı Ali Yıldırım’a teşekkür etti.

MANİSA-GENEL 26.09.2023 13:15:00 1135 0
BAŞKAN YILDIZ’DAN AĞRI VALİ YARDIMCISI YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

 

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Selendi Kaymakamlığı’ndan Ağrı Vali Yardımcılığı görevine getirilen Ali Yıldırım’ın, dernek olarak depremzede ailelere yardım ulaştırdıkları Ağrı’da kendileriyle yakından ilgilendiğini belirterek teşekkür etti.

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Selendi Kaymakamlığı döneminde çok güzel çalışmalara imza attığını ve kendileri için de önemli hayır işleri yaptığını belirttiği Ağrı Vali Yardımcısı Ali Yıldırım’a teşekkür etti. 

 

Başkan Yasemin Yıldız, depremden zarar gören ailelere destek sağlamak için gittikleri Ağrı’da Vali Yardımcısı Ali Yıldırım’ın kendileriyle yakından ilgilendiği, konaklama ve çalışmaları sırasında her zamanki gibi yardımcı olduğunu, bölge halkı ve engellilere tüm hizmetlerin eksiksiz verilmesi için yoğun çaba gösterdiğini söyledi. Başkan Yıldız, Ağrı’da yaşadıklarını şöyle anlattı: “Ağrı Vali Yardımcımız, kıymetli devlet büyüğümüz Sayın Ali Yıldırım ve kıymetli  eşi Manolya Yıldırım hanımefendi ile bir engellimize daha çare olduk, sosyal hayata katılmasına yardımcı olduk. Vali Yardımcımız Sayın Ali Yıldırım erkek çocuklarına kumadalı çocuk arabaları, kız çocuklarına bebek dağıttı ve özelikle gittiğimiz köy halkını ve çocukları çok mutlu etti. Selendi’de kaymakamlık yaptığı yıllarda ilçe halkına uzattığı yardım elini şimdi de Ağrı halkımıza yapıyor, gönülleri fethediyor, halkta O’nu çok seviyor. Can dostumuz, hayırlı evlat Vali Yardımcımız bizi Ağrı Polisevi’nde özel ve güzel bir şekilde misafir etti, kendisine minnettarız, Allah razı olsun, böyle güzel vatanımıza, devletimize hayırlı evlat olmuş. Sayın Ali Yıldırım Valimiz bir engellimize umut oldu, hayırseverlerimizden, Sayın Vali Yardımcımızdan Allah yer gök razı olsun. Bize büyük destekleri olan, sosyal belediyeciliğin bütün imkanlarını sunan, depremden etkilenen ailelere, engellilerimize yardım götürmemize destek olan herkese teşekkür ederiz. Bağışçılarımızın emanetlerini bizzat biz teslim aldık ve teslim ettik. Adıyaman, Malatya ve Ağrı illerimizde kurulan konteyner mahallerine emanetlerini gönderen Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik beye de çok teşekkür ediyoruz. Üç akülü araba, bir tekerlekli sandalye, bayanlara özel yüzlerce eşya götürmemize vesile oldu. Allah yer gök sizden razı olsun. Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’in desteği oldukça bize engel yok. 81 il ve tüm ilçelere herhangi bir ücret ödemeden ulaşıyoruz, engele engel tanımıyoruz. Karıncayı incitmeyen Belediye Başkanımıza, Vali Yardımcımıza, tüm emeği geçen Devlet büyüklerimize Allah daha güzel makamlar nasip etsin İnşallah.”


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.