Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN YILDIZ "ALLAH MEHMET ABİMİZDEN RAZI OLSUN"

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız her dini bayramda olduğu gibi bu Ramazan bayramında da kendilerine gıda kolisi gönderen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye kader arkadaşları adına teşekkür etti

MANİSA- İLÇELER 18.04.2023 14:40:00 1259 0
BAŞKAN YILDIZ

 

 

 Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız her dini bayramda olduğu gibi bu Ramazan bayramında da kendilerine gıda kolisi gönderen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye kader arkadaşları adına teşekkür etti. 

 

Bayram öncesi gelen gıda kolilerini teslim alarak üyelerine dağıtan Başkan Yasemin Yıldız duygularını şöyle ifade etti: "Manisamızın kıymetlisi, Yunusemre ilçemizin değerli evladı, abisi her Ramazan Bayramı'nda erzaklarımızı, Kurban Bayramı'nda kurban etlerimizi bizzat arar ve gönderir. Her çare aradığımızda dertlerimizin dermanı olur. Engelsiz yürek taşıyanımız Sayın Mehmet Çerçimiz bu yıl da Ramazan erzaklarımızı değerli kader arkadaşlarıma gönderdi. Allah hayırlarını kabul etsin, Allah sağlıklı uzun ömürler versin, her zaman başımız olsun. Yardım alan engelli kader arkadaşlarım ve şahsım adına kendisine minnettarız.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.