Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN USLU YENİ KURULACAK İLÇE TEŞKİLATININ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Saadet Partisinin Manisa'da teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ettiğini söyledi. Saadet Partisi Şehzadeler ilçe teşkilatına

MANİSA-GENEL 27.09.2022 16:12:00 1151 0
BAŞKAN USLU YENİ KURULACAK İLÇE TEŞKİLATININ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu  kahvaltılı toplantı düzenledi. Toplantıya İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Muhammed Coşkun, Saadet Partisi   Şehzadeler ilçe teşkilatına ataması  yapılacak olan Mehmet Kaya ve ekibi katıldı.

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu Saadet Partisinin Manisa'da teşkilatlanma çalışmalarının sonuna gelindiğini  söyledi. Başkan Uslu " Merkez ilçemiz Şehzadeler de teşkilatlanma çalışmalarında  sona gelindi. İl başkanımızla yapılan istişare sonunda arkadaşlarımızın ataması yapılacaktır.  Şehzadeler ilçemize Mehmet Kaya ve ekibini atamayı düşüyoruz. Mehmet Kaya harita mühendisi ve tam bir milli görüşçüdür. Mehmet Kaya'nın listesi il başkanımızla görüşme yaptıktan sonra ataması yapılacaktır. Şuan boşta olan ilçelerimiz Gördes, Sarıgöl ve Ahmetli ilçelerimizde hemen hemen görüşmeler tamamlandı. Önümüzdeki günlerde bu ilçelerimizin yönetimini de basın ile paylaşacağız. Manisa'da Saadet Partisi il ve ilçe yönetimi ile bir bütün halinde seçime girecek ve en az yüzde 10'un üstünde oy alacağız Ankara'da bir milletvekilimiz olacak" dedi.  

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.