Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Şimşek "Üzüm üreticisini dekar ve kilogram bazında destek vermelidir"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek  üzüme iktidar partisi  tarafından yeterince değer verilmediği açıklanan üzüm fiyatının çiftçinin beklentisinin çok altında kaldığını  aktardı.

MANİSA-GENEL 25.08.2022 16:12:00 1101 0
Başkan Şimşek

 

 

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek  üzüme iktidar partisi  tarafından yeterince değer verilmediği açıklanan üzüm fiyatının çiftçinin beklentisinin çok altında kaldığını  aktardı.

 

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 27TL üzüm fiyatının çiftçinin  beklentinin çok altında olduğunu söyledi. Başkan Şimşek "Üzümün kilogram fiyatını daha önce söylemiştim en az   45TL olmalı. Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  açıkladığı 27TL üzümün maliyeti.  Çiftçi 1 kg üzümü 27TL üretiyor.   Üzüm üreticileri  bu yıl üzümden para kazanmıyor.  Girdi maliyetleri çok yüksek. Çiftçi bu sene üzümü maliyetine hasat ediyor.  İktidar partisi üzüm üreticisini dekar ve kilogram bazında destek vermelidir. Çiftçinin omuzundaki yükü azaltmalıdır. Manisa'nın bereketli gediz ovasında yetişen ve 40'dan fazla  Avrupa ülkesine ihraç edilen üzüm çiftçinin beklentisinin  çok altında kaldı" dedi. 

 

Başkan İlkay Şimşek Milli Yol Partisi olarak  çiftçilerin her zaman yanlarında olduklarını aktardı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.