Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN ŞİMŞEK "ALIN TERİ DÖKEN İŞÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek alın teri döken işçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

1.12.2022 00:00:00 1090 0
BAŞKAN ŞİMŞEK

 

 

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki en büyük fabrikalar arasında yer alan Vestel Beyaz Eşya ve Elektronik Fabrikalarında işçilerin sendikalı olması yönünde talepleri sosyal medyada çığ gibi büyüyor. Fabrika işçilerine Milli Yol Partisi'nden destek geldi. Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek alın teri döken işçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Vestel Beyaz Eşya ve Elektronik Fabrikalarında çalışan  işçilerin sendikalı olma mücadelesine destek verdi. Başkan Şimşek  alın teri döken ve ekmek mücadelesi veren işçilerin Milli Yol Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.  Başkan Şimşek sözlerine şöyle devam etti;

"Sosyal medyada mücadele eden Vestel Beyaz Eşya ve Elektronik Fabrikalarında çalışan  işçilere desteğimiz tamdır. Alın teri döken  el emeği ile çalışan işçilerin   Yasal Haklarının  Korunması  ve geliştirmek için,  daha iyi ücret ve sosyal haklar elde etmek için,  fazla mesai, ikramiye, hafta tatili çalışması, tazminat, ihbar, izin vs. konulardaki Hakları alabilmek için,  toplu iş sözleşmesi hakkını elde etmek ve kullanabilmek için tüm alın teri döken işçilerimizin sendikalı olması gerekmektedir. Bu konuda hükümet ve iş verenler,  işçilere yardımcı olması  gerekli kolaylığı sağlaması gerekiyor.  

İşçilerin yasal olarak sendika hakkı olduğuna vurgu yapan Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek  "Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde  diğer fabrika  ve iş yerlerinde de sendikasız işçi kalmasın. Sendika demek  İşimize, aşımıza, geleceğimize sahip çıkmak demek, İş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek demek, güvenli ve sağlıklı İş ortamında çalışmak demek, işyerindeki haksız uygulamalara karşı durabilmek demek ve iş arkadaşımız, kendimiz, ailemiz ve çocuklarımızın geleceği demek. Bizler Milli Yol Partisi  olarak  işçilerimizin yanındayız. sendikaya üye olmaya davet ediyoruz" dedi.

Bir 1 kişi, sakal, ayakta ve takım elbise görseli olabilir

-

 

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.