Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN ŞEHNAZ GÜVENDİK ARIK" AMACIMIZ , KÜLTÜRÜMÜZÜ MANİSA'DA YAŞATMAK"

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık aylık kadın kolları toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi

MANİSA-GENEL 1.11.2022 00:00:00 1250 0
BAŞKAN ŞEHNAZ GÜVENDİK ARIK

 

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık aylık kadın kolları toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Başkan Şehnaz Güvendik Arık "Ahlat kültürümüzü gelecek nesillere taşımak için var gücümüz ile kadın kolları olarak çalışacağız" dedi.

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ekim ayı kadın kolları toplantısını dernek binasında kadın üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Başkan Arık yaptığı açıklamada Manisa Ahlat Sosyal  Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan'a  ve derneğin kadın kolları üyelerine teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti;

“Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları  olarak bugün derneğimizde kadın üyelerimiz ile ekim ayında yaptığımız çalışmaları ve kasım ayında yapacağımız çalışmalarımızı değerlendirdik. Amacımız Ahlat kültürünü Manisa'da yaşatmak Ahlat kültürümüzü  gelecek nesillere aktarmaktır. Derneğimizin kadın kolları  olarak çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Ahlat tarihi ile doğa güzelliği ile zengin bir ilçemiz. Türklerin ana vatanı ve ilk İslam şehri o yüzden Türkiye ve Dünya için değerli bir şehrimiz. O şehrimizin güzelliğini burada yaşatıyoruz" dedi.

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.