Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

BAŞKAN ÖZBEK,YÜZDE İKİ UYGULAMASINA DANIŞTAYDA DAVA AÇTIK!

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Manisa İl Başkanı Bülent Ecevit Özbek toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanmak noktasında yüzde iki sendikal barajın uygulanmasının yürütmeyi durdurma ve iptal istemli dava açtıklarını s

MANİSA-GENEL 3.01.2023 15:13:00 1029 0
BAŞKAN ÖZBEK,YÜZDE İKİ UYGULAMASINA DANIŞTAYDA DAVA AÇTIK!

 

 

 

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Manisa İl Başkanı Bülent Ecevit Özbek toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanmak noktasında yüzde iki sendikal barajın uygulanmasının yürütmeyi durdurma ve iptal istemli dava açtıklarını söyledi. 

 

Başkan Bülent Ecevit Özbek söyle devam etti;

"Hazine ve Maliye Bakanlığının; 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4üncü maddesinde değişiklik yaparak toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanmak noktasında yüzde iki sendikal barajın uygulanmasına ilişkin işlemine Danıştay nezdinde yürütmeyi durdurma ve iptal istemli dava açtık. Bahse konu edilen davada aynı zamanda sendikamız üyelerinin dava konusu düzenleme sebebiyle mahrum kaldıkları toplu sözleşme ikramiyesi miktarının işbu dava tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile ödenmesine karar verilmesini de talep ettik. 6. Dönem Toplu Sözleşme ile toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanmak için getirilen yüzde bir sendikal baraj uygulamasını iptal eden Danıştay’ın hukuka aykırı bu uygulamayı da en kısa sürede iptal edeceğine inanıyoruz. "  dedi.

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.