Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Özay Alkan dan önemli açıklamalar

Akhisarspor Başkanı Özay Alkan Akhisar'da Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan basın açıklamasında açıklamalarda bulundu.

MANİSA- İLÇELER 3.05.2023 11:18:00 1279 0
Başkan Özay Alkan dan önemli açıklamalar

 

 

 Akhisar'da Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan basın açıklamasında açıklamalarda bulunan Akhisarspor Başkanı Özay Alkan, “Lüzum gereği açıklama yapma ihtiyacı duyduk, otoparklarla ilgili biz talebimiz sadece MHP bize ziyarete geldiğinde otoparkla ilgili protokol yapıldığını söylediğimde katlı otoparklarla protokol yapıldığını söylediğinde bizim bundan haberimiz yoktu, 

Temmuz ayında sözleşme bitiyordu. Bir an önce sözleşme bitirilip çok hızlı bir şekilde el altından protokol yapma gereği duymuş. Bu bizi şu şekilde rahatsız etti, bizim gelir kaynağı olarak ona ihtiyacımız vardı. Fatih Karabulut da zamanında Akhisarspor Hüseyin Eryüksel zamanında üçüncü şahıslara devredebilir maddesiyle Akhisarspor sayesinde bu otoparkları almıştır. Bize yapılan yüz kızartıcı suçlamadan bahsetti, ‘yüzleri kızartmadı yalan söylerken’ diye ben arkadaşlara şöyle bir davette bulunuyorum Sezer beyin yazdığı yazıyı paylaşmışlar, Karabulut’un bilgisi olmasına rağmen bazı şeyleri Sezer beye tam anlatamamış.
Bizler 46 bin lira otopark ücretini Karabulut’tan alıyoruz ,ama 43 bin liraya kiraladığımız bir otopark için yani biz buradan otopark parası olarak sadece 2017 yılının Eylül ayında yapılan sözleşmedeki rakamların geçerli olduğundan 3 bin TL para kazanıyoruz. 3 bin den fazla para gelmedi gönderdiğimiz para geri de gelmiyor, zannetmesin arkadaşlar otopark parasını gönderdiğimizde geriye de para geliyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar, kesinlikle yalan, o arkadaşlara söylüyorum, derslerini keşke biraz daha çalışsalardı. Kiramızda 43 bin liradır, 46 bin lira gelen Karabulut’tan 3 bi nlira para kasamıza giriyor. 43 bin lirayı da bizim sözleşmemiz, 2017 sözleşmemiz gereği hala aynı şekilde duruyor. Yani bizim şurada şunu yapmamız gerekiyordu, 43 bin lira kirayı göndermeye devam edecektik ama Karabulut ile bunu 40-80-150-200 tarzında yükselerek para kazanması gerekirdi. 3 bin lira için bunun karı çekilecek bir pozisyon değil ama şuanda otoparklardan bize gelen net rakam 3 bin liradır. Bu net kesin ve burada delilli bir şekilde basınla da paylaşabiliriz.
 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisarspor’a haciz gönderdi


Bize Manisa’dan MANULAŞ’tan 31 bin 900 liralık normalde 37 bin liralık protokolümüz var, bunun  bunu tevkifatla kesilen paradan sonra 31 bin 920 TL para ödüyor. Ama otopark parası değil karıştırmayalım arkadaşlar bu ödenen para kesinlikle MANULAŞ’ın kale arkalarında ve ışıklı reklam tabelası protokolüdür. Bizim aldığımız bu para her hangi bir vatandaşın bizim stadımıza verdiği reklamın parası gibi düşünün bu otopark parası değil, bunu karıştırmayalım. Işıklı tabelaların kaldırılmasından dolayı MANULAŞ’ın bize gönderdiği Manisa 5. Noterden çektiği 127 bin 681 05/09/2021 tarihinde ışıklı tabelanın kalkmasından dolayı geriye dönük olarak size ödediğimiz bizim 31 bin 920 liraları geri ödeyin diye reklamla alakalı protokolümüzü fesh etmiştir. Bu otoparkla alakalı değil otoparkla alakalı ödemeler 6 ay yapılmamıştır. Çünkü farklı yerlere ödemeler gitmiştir. Bizim burada kazandığımız 3 bin liradır, bu 3 bin lira para yüzünden bankadaki temliğimiz vurulmuştur. 185 bin lirada oradan borcumuz vardır. Karabulut biz bu işten buradan hiçbir para kazanmıyoruz, bu kadar koşturuyorsunuz yönetici arkadaşlarımla görüşüyor özel olarak yazıyor para kazanmıyor zaten… arkadaşım para kazanmıyorsa bırak git! bi insan yıllarca ben burasını işletiyorum demesinden sonra para kazanmayan bir firmayı neden elinde tutar merak ediyorum. Bizim de tekrar tekrar söylüyorum Karabulut AŞ.’den bize gelen paradan 46 bin lira yatırdığında bunları bize ödemiş gibi anlatmasın 3 bin lira para bize kalıyor 43 bin lira onun kira bedeli olarak oraya gidiyor. 

Karabulut’un bize yaptığı yardım 3 bin lira kim ne derse desin net bunun aksi yok.


Bizim MANULAŞ’la ilk fesimiz icra ile alakalı ışıklı reklam tabelalarının kaldırılmasından sonra reklamımızı sağlayamamamız onun tekrar fesih hakkını doğurması ve geriye dönük olarak 23 Şubat 2023. Biz 11 Martta geldik, bu geldiğinde bizim hiçbir yetkimizde yoktu, bunu elime aldığımda yetkiyi elime alıp imza yetkisini alana kadar buna itiraz etme edebilme şansım bile olmadı. İster Özbeyler’i ister Fatih Karabulut’u suçlarsınız ama bizim yönetimimiz suçlu değildir. Bu dosya icra dosyası ve bizden geriye dönük bize verdiği bu güne kadar verdiklerini de istiyorlar. Şuanda ve icra dosyası şuanda 200 bin kusura çıktı. Otoparklardan da 43 bin liraları oraya ödemeyip de icraları ödediğinden dolayı Karabulut’un feshinden dolayı da yine zarara uğratılmış bir durumdayız. 3 bin lira kazanmamıza rağmen bizim şuan 185 lira ödeme ne demekti,r 5 sene geriye gitsek bu para ödenmiyor. 3 bin lira ile nereye kadar ödenir madem, 3. şahıslara bu devredildi. Karabulut’a devredildi çok güzel bir protokole devredilmiş olsaydı, bizim kulübümüz para kazanırdı. Şuan kulübümüz otoparklardan 1 kuruş para kazanmadan 3 bin lira para kazandığını idda etmiyorum kesin ve net söylüyorum isteyen gelir bu delillerle alakalı avukatımız aracılığıyla istediği belgeyi bizden alma hakkına sahiptir.
 

Özbeylerle alakalı her hangi bir suçlamaları varsa yada yaptığı bir yanlış varsa yada ben gelip defterleri inceleyeyim ben oradan çıkarım diyorsa buyursun gelsin. Dışardan sallamayla kara gürültüyle olmuyor bu işler”Ayrıca 
 Öte yandan Hatayspor ile görüşmelerin sürdüğüne kısa sürede hayata geçirilecek projelerle kulübün borçlarının kapatılması ve transfer tahtasını açmak için hamle yapacaklarına dikkat çekti. Ben koltuk sevdasında değilim, yaparım, transfer yasağını kaldırır ve borçları öderim diyen varsa buyursun gelsin, başkanlığı seve seve bırakırım."açıklamsını yaptı.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: Başkan Alkan önemli açıklamalar
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.