Başkan Okur’dan  Tarım Aletleri Hırsızlığı İçin Çağrı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkan Aydoğan Okur son zamanlarda artan arazilerden çalınan alet ve malzemeleri için yeniden bir düzenleme yapılması çağrısında bulundu.

13.06.2022 09:46:00 1837 0
Başkan Okur’dan  Tarım Aletleri Hırsızlığı İçin Çağrı

 

Saruhanlı Ziraat Odası Başkan Aydoğan Okur son zamanlarda artan arazilerden çalınan alet ve malzemeleri için yeniden bir düzenleme yapılması çağrısında bulundu.

Saruhanlı Ziraat Odası Başkan Aydoğan Okur Saruhanlı ’da tarım arazilerinde artan hırsızlıklarla ile ilgili yaptığı açıklamada,

“Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri bakanımız Süleyman Soylu, Adalet bakanımız Bekir Bozdağ ve bütün milletvekillerinden rica ediyorum. Tarım arazilerimizden çalınan alet ve malzemelerimiz için yeniden bir düzenleme yapalım. Büyük şehirlerde yaşanan kap kaç 1 ay içinde bitirildi. Bu tür suçların cezalarını devletimiz kanunda bir değişiklik yaparak bu hırsızlığın önüne geçmek artık elzem olmuştur. İnşallah sesimiz duyulur.” İfadelerini kullandı.

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.