Başkan Mevlüt Aktan, 1965 Nurlupınarspor'u ağırladı

Manisa Fk Başkanı Mevlüt Aktan, 1965 Nurlupınarspor Başkanı Mehmet Salih Pektaş ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 14.12.2022 17:33:00 1143 0
Başkan Mevlüt Aktan, 1965 Nurlupınarspor

 

 

 

Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele eden 1965 Nurlupınarspor Başkanı Mehmet Salih Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Mevlüt Aktan ile bir araya geldi. 

Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Vekili Engin Anlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karadağ yer aldı. 1965 Nurlupınarspor Başkanı Mehmet Salih Pektaş, amatör kulüplere desteklerinden dolayı Başkanımız Mevlüt Aktan’a teşekkür ederek takımının atkısını hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mevlüt Aktan ise Pektaş’a Manisa FK forması ve kulüp ürünlerinin yer aldığı hediye paketi takdim etti.

Mimar Tuğrul Erdem Manisa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

BAŞKAN BALABAN KARAKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Şehzadeler HEM’den LÖSEV Annelerine Destek Kursu

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EŞİTLİK VE DOSTLUK MASALLARI

Turgutlu Tarihi Belgeselinin Yeni Bölümü Yayınlandı

Büyükşehir, Çaybaşı Deresi’nin Rutin Temizliğini Tamamladı

Manisa, Sosyoekonomik Sıralamada 48. Sırada Yer Aldı

Şehzadeler Belediyesi’nde LGS Hazırlık Kursları Başladı

  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.