Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN İKSİR,VATANDAŞIMIZ ULAŞIM ÇİLESİ ÇEKİYOR

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ulaşımda yaşanan sorunlarla ilgili bir açıklama yaptı.

9.08.2023 10:50:00 1082 0
BAŞKAN İKSİR,VATANDAŞIMIZ ULAŞIM ÇİLESİ ÇEKİYOR

 

 

 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ulaşımda yaşanan sorunlarla ilgili bir açıklama yaptı. Ulaşımın sürekli aksadığını ve vatandaşların yeri geldiğinde 1 saate yakın otobüs beklediğini söyleyen Başkan İksir “ Manisa’da ulaşım vatandaş için çile haline geldi” dedi. 

“MANİSA’DA ULAŞIM ÇİLE HALİNE GELDİ”

Yaptıkları ziyaretlerde ve mesaj olarak vatandaştan birçok şikayet aldıklarını söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir “ Yaptığımız durak ziyaretlerinde ve gerek sosyal medya, gerekse şahsıma iletilen mesajlarda vatandaşlarımız ulaşımdan çok dertli olduklarını dile getiriyor. Özellikle TOKİ, Muradiye, Uncubozköy gibi mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız 45 dakika ile 1 saat otobüs beklediklerini dile getirerek, işe giderken, hastane randevularına giderken, çocuklarını okula götürürken sürekli mağdur olduklarını dile getiriyor. Bir başka büyük sorun da otobüs seferlerinin erken saatte sona ermesi. 24 saat ulaşımın olmadığı bir büyükşehir belediyesi düşünülemez. Gece otogara inen bir vatandaşımız evine gitmek için toplu ulaşımı kullanamıyor. Bu nedenle Otobüs seferlerinin sıklaştırılması gerekiyor. Eğer otobüs yetersiz geliyor ise yeni otobüsler ile bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılması lazım. Manisa’da ulaşım vatandaş için çile haline geldi. Vatandaşı mağdur etmekten artık vazgeçin ” dedi 

“AKILLI DURAKLAR HALA MANİSA’DA NEDEN YOK? “ 

Yaşanan mağduriyetin sadece sefer sayısında olmadığını söyleyen Başkan İksir “ Şehrimiz malumunuz ülkemizin en sıcak şehirlerinden biri özellikle yaz aylarında otobüslerde klima açılmadığı konusunu vatandaşlarımız sürekli dile getiriyor. Aynı zamanda hemşehrilerimiz geç gelen otobüsleri çağ dışı kalmış duraklarda beklerken yazın sıcaklarda, kışın ise soğuklarda yine zorluk çekiyor. Birçok büyükşehir belediyesinde ve hatta ilçe belediyelerinde bulunan akıllı duraklar hala Manisa’da neden yok?  Türkiye’nin en iyi belediye başkanları anketinde hep en üstlerde olanlar iş gerçeklere gelince neden en aşağıdalar? “ dedi.

“SİZ YAPAMIYORSANIZ 2024 MART AYINDAN SONRA BİZ TÜM SORUNLARI ÇÖZERİZ”

 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir sözlerini şu şekilde sonlandırdı “ Bunlar merkez mahallelerimizden bizlere gelen sorunlar, vatandaşlarımız sağ olsun sorunlarının çözüm noktası olarak bizleri görüyor ve dile getirmemiz için bizlere ulaşıyorlar. Birçok hizmette sınıfta kalan Büyükşehir Belediyesi, bir şehrin en önemli konularından olan ulaşımda da sınıfta kalıyor. Vatandaşımız hizmet beklerken sürekli belediyenin farklı işleri ile karşılaşıyorlar. Hizmet göremeyen vatandaşta sonuç olarak tepkisini dile getiriyor. Bunun en iyi örneğini geçtiğimiz hafta Aşağıçobanisa ve Karaoğlanlıda gördük. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün nadir gerçekleşen mahalle ziyaretlerinden birinde vatandaşın büyük tepkisiyle karşılaştı. Demek neymiş anketle en iyi belediye başkanı olunabiliyor ama gerçekler işin içine girince öyle olmuyormuş. Biz Büyükşehir Belediyesini ve Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ü ulaşımdaki sorunları çözmeye davet ediyoruz. Eğer siz yapamıyorsanız 2024 Mart ayından sonra bizler bu sorunları tek tek çözer, Manisa’ya ve Manisalıya hak ettikleri hizmeti getiririz”


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.