Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN İKSİR , VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçim çalışmaları ve gündem üzerine açıklamalarda bulundu.

MANİSA-SEÇİM 3.05.2023 12:57:00 1004 0
BAŞKAN İKSİR , VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçim çalışmaları ve gündem üzerine açıklamalarda bulundu. 
Milletvekili adaylarının her gün sahada olduğunu, gitmedik ilçe, sıkmadık el bırakmadıklarını söyleyen İksir “ Vekil adaylarımız her gün bir ilçemizi ziyaret edip, vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve sorunlarını dinliyor. İYİ Parti olarak projemizi vatandaşlarımıza anlatıyor ve sahadan çok güzel geri dönüşler alıyoruz” dedi.

“SAHADA GERİ DÖNÜŞLER ÇOK GÜZEL”
Başkan İksir, milletvekili adaylarının saha çalışmalarının çok iyi gittiğini ve geri dönüşlerin mükemmel olduğunu belirterek “ Vekil adaylarımız sahada tüm hızıyla çalışmaya devam ediyorlar, bir dokunup bin ah işittikleri hemşehrilerimiz değişim için gün sayıyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ekonomi ve hayat pahalılığından şikayet ediyor. Bizler İYİ Parti olarak projemizi vatandaşlarımıza anlatıyor ve sahadan çok güzel geri dönüşler alıyoruz.” Dedi.

“MİLLET İRADESİNE DARBE DİYECEK KADAR KÜÇÜLDÜLER”
Sözlerine devam eden Ali Zafer İksir 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için “siyasi darbe girişimi” ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sözlerine karşılık olarak “14 Mayıs’ta anayasamızın gereği ve Cumhurbaşkanı kararı ile yapılacak olan seçimler için siyasi darbe diyecek kadar küçülen Sayın Süleyman Soylu korkma! millet iradesinden darbe çıkmaz. Milletin iradesi  ve demokratik bir seçimle gideceksiniz“ dedi.
“BİR OY KEMAL’E BİR OY MERAL’E”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı “ Değerli Manisalı hemşehrilerim önümüzde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi var. Sizlerin teveccühleri ile ülkemize yeniden demokrasi ve adaleti getireceğiz. Gördüğümüz tablo da bunu gösteriyor.14 Mayıs günü hemşehrilerimizin sandıkta gerekeni yapacağına inancımız tam. Bir oy Kemale bir oy Merale”


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.