Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Başkan İksir, Madem faiz arttıracaktınız bu millete neden zulüm ettiniz?

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Merkez Bankasının üst üste üçüncü kez faiz artırarak faizi yüzde 25'e yükseltmesi üzerine açıklamada bulundu.

MANİSA-GENEL 25.08.2023 14:22:00 1371 0
Başkan İksir, Madem faiz arttıracaktınız bu millete neden zulüm ettiniz?

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir,  Merkez Bankasının üst üste üçüncü kez faiz artırarak faizi yüzde 25'e yükseltmesi üzerine açıklamada bulundu. 


Başkan İksir “ Ben görevde olduğum sürece kimse faiz arttıramaz diyenler ne oldu da 3. Kez faiz artırımına gitti? Madem 4 sene önceki faize dönecektik bu millete neden zulüm ettiniz?” dedi. 
Merkez Bankasının faizi 750 baz puan arttırarak, %25’e çıkarmasının ardından, konuşan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, “  Dün yapılan faiz arttırımı sonunda faiz seviyesi 4 yıl önceki haline geri geldi. Ben görevde olduğum sürece faiz arttırımı olmaz diyen sayın Erdoğan 3 kez üst üste yapılan faiz artırımına sessiz kaldı. Madem faiz arttıracaktınız, doları bu seviyeye getiren, akaryakıttan kiralara kadar hayat pahalılığına sebep olan ama ucuz kredilerle kendi yandaşlarını zengin eden politikaları neden uyguladınız? Kibir, cehalet ve inat üzerine inşa edilmiş bu sürecin bedelini ne yazık ki milletimiz ödedi ve ödüyor. Önce yüksek enflasyon ekonomiyi ve ticaret hayatını tarumar etti. Daha önemlisi küçük imtiyazlı bir grubu devlet eliyle daha zengin etmek için orta sınıfa ağır bedel ödettirildi. Şimdi de yüksek faiz altında, artan işsizlikle gene halkımız ezilecek. Bu faiz arttırımı ile tekrar gördük ki AKP hükümeti akıldan uzak politikalarına devam ediyor” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.