Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN İKSİR, HÜR VE MÜSTAKİL İYİ PARTİ

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir dün yapılan İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sonucunda alınan kararlar üzerine bir açıklama yaptı.

MANİSA-GENEL 15.09.2023 11:29:00 996 0
BAŞKAN İKSİR, HÜR VE MÜSTAKİL İYİ PARTİ

 

 



İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir “ Partimizin dün gerçekleştirdiği Genel İdare Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, partimiz 2024 yerel seçimlerine tüm seçim bölgelerinde kendi adaylarıyla girecektir” dedi.

“KENDİ AYAKLARIMIZIN ÜZERİNDE DURMALIYIZ”
2023 Genel seçimlerinde yapılan ittifaktan çok büyük yara aldıklarını söyleyen Başkan İksir; “Partimizin dün gerçekleştirdiği Genel İdare Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, partimiz 2024 yerel seçimlerine tüm seçim bölgelerinde kendi adaylarıyla girecektir. Ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz genel seçimlerde kurulan ittifaktan İYİ Parti olarak büyük yara aldık. Kendimizi halkımıza daha iyi ifade etmek ve yolun sonunda iktidar olabilmek için artık kendi ayaklarımızın üzerinde durma vakti. Bu yüzden İYİ Parti olarak 81 il ve 922 ilçede kendi adaylarımızla seçime gireceğiz” dedi

“2024 PROVA OLACAK ASIL HEDEF 2028”

Önümüzdeki yerel seçimlerde kendi adaylarıyla bir sınav vereceklerini söyleyen İYİ Partili İksir, “ Öncelikle AKP’nin 22 yıldır oluşturduğu bu ucube sistemden kurtulmalıyız. İYİ Parti olarak ilk hedefimiz budur. Bu hedefi gerçekleştirmekte iki kutup arasına sıkıştırılmış ve kaçış arayan seçmene üçüncü bir yolu açmaktan geçmektedir. Hür ve müstakil İYİ Parti olarak bu üçüncü yolu açacak ve seçmene kendimizi anlatacağız. Bu bağlamda da  2024 Yerel seçimleri bizler için bir prova olacak, asıl hedefimiz 2028 yılı genel seçimleri” dedi.

“MANİSA’DA SEVİLEN VE KAZANACAK ADAYLARLA SEÇİME GİRECEĞİZ”
Sözlerinin sonunda yerel seçimlerdeki hedeflerinden bahseden Başkan İksir şunları söyledi; “ Önümüzde yerel seçimler var. İYİ Parti olarak Manisa’da da 17 ilçe ve Büyükşehir Belediyesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız. Halkın içerisinden, halk nezdinde sevilen ve saygı duyulan, liyakatlı adaylarımızla seçmenin önüne çıkacağız. Manisa’mızı geliştirecek ve yükseltecek projelerimizle şehrimizi ve ilçelerimizi hak ettikleri noktalara taşıyacak güce ve kadrolara sahibiz. Seçimlerde kazanacağımız belediyelerle Manisalıya hak ettikleri yönetimi sunacağız. İYİ Parti olarak “Rotamız Net, Pusulamız Millet” diyoruz.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN İKSİR MÜSTAKİL PARTİ
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.