Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN İKSİR, GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER’İN YANINDAYIZ!

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir 24-25 Haziran Tarihinde Ankara ATO Congresium ‘da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 3. Olağan Büyük Kurultayı hakkında konuştu.

MANİSA-GENEL 14.06.2023 18:17:00 1602 0
BAŞKAN İKSİR, GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER’İN YANINDAYIZ!

 

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir 24-25 Haziran Tarihinde Ankara ATO Congresium ‘da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 3. Olağan Büyük Kurultayı hakkında konuştu. 


Başkan İksir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugüne kadar ettiği mücadeleye ve damlattığı  her damla tere şahit olduğunu söyleyerek, “ mevki ve makam sevdalısı hiçbir zaman olmadık. Tek derdi memleket ve millet olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yanındayız” dedi. 
 

“KURULTAYLAR SİYASİ PARTİLERİN TOYLARIDIR” 


24 Haziran Tarihinde Ankara ATO Congresium ‘da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 3. Olağan Büyük Kurultayı hakkında konuşan İYİ Partili İksir, “ Kurultaylar siyasi partilerin toylarıdır. Bizde İYİ Parti olarak demokrasinin bir gereği olan 3 . Olağan Büyük Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Geçirdiğimiz seçimlerin sonuçları ve bunun üzerine yapılan çalışmalar sonucunda geleceğe dair yeni yol haritamızın belirleneceği kurultayımız şimdiden partimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. 
 

“BİZ PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN ÜST DÜZEY OLDUĞU BİR PARTİYİZ” 
Sözlerine devam eden Başkan İksir “ Biz İYİ Parti olarak parti içi demokrasinin üst düzey olduğu bir partiyiz. Genel başkanımız sayın Meral Akşener, Genel İdare Kurulu ve İl Başkanlarının görüşlerini almadan hiçbir kararı sonuca bağlamaz. Bunun dışında her türlü eleştiriyi dinler ve eleştiriye açıktır. Fakat bu süreçte eleştiri ile hadsizliği karıştıran bazı kişiler ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden ya da canlı bağlantılarda saygı sınırını aşarak işi başka yerlere götürüyorlar. Bu kişilere söyleceğim şudur; bu kadar yürekliyseniz buyurun kongrede genel başkanımızın karşısına! Demokratik bir şekilde yarışın” dedi.
“İYİ PARTİ SÖYLEMLERİ İLE HALKA UMUT OLACAK TEK PARTİDİR”
İYİ Parti İl Başkanı Ali Zafer İksir, “ Öncelikle seçim sürecinde birçok algı operasyonuna maruz kaldığımızı belirtmek isterim. Yalan ve çamur siyasetinden beslenenler seçim sürecinde de görevlerini çok iyi şekilde yerine getirmiştir. Her türlü yalan ve iftiraya rağmen İYİ Parti olarak TBMM’de 45 milletvekili ile milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Milletvekillerimizin mecliste en güçlü muhalefeti yapacaklarına yürekten inanmakla birlikte, bizlere oy veren seçmenimize dönük sorumluluklarımızı da yerine getirmemiz gerekmektedir. O sorumluluk da öncelikle partimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e sahip çıkmaktır. İYİ Parti, milliyetçi, kalkınmacı,demokrat anlayışı ve kendi öz gücü ile geniş kitleleri bir araya getirecek, söylemleri ile halka umut olacak tek partidir dedi. 
“YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ”
Başkan İksir sözlerinin sonunda şunları söyledi; “Zor zamanları birlikte, omuz omuza yürüdüğümüz parti yöneticilerimize, üyelerimize ve bizlere gönül veren hemşehrilerimize sesleniyorum; gün karamsarlığa düşme günü değildir. Gün tekrar ayağa kalkıp, yeniden başlama günüdür. Bizler mevki ve makam sevdalısı hiçbir zaman olmadık. Tek derdi memleket ve millet olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yanındayız. Siyaset uzun bir yoldur. Yeniden başlayacağız ve başaracağız.”


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.