Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN İKSİR BU HARAM SALTANATI BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir 7 Mayıs Pazar Günü Saat:11:30’da Manisa Cumhuriyet Meydanında yapılacak miting için çağrıda bulundu.

5.05.2023 12:59:00 852 0
BAŞKAN İKSİR  BU HARAM SALTANATI BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir 7 Mayıs Pazar Günü Saat:11:30’da Manisa Cumhuriyet Meydanında yapılacak miting için çağrıda bulundu. 


“MİTİNGİMİZE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılacağı miting için konuşan İksir “ Pazar günü 14 Mayıs’ta gelecek olan değişimin provasını şehrimizde yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sayın Mansur Yavaş’ın birlikte katılacağı mitinge tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu Haram Saltanatı Birlikte Değiştireceğiz” dedi.

 

“14 MAYIS’TA YAPILACAK OLAN SEÇİM ÜLKEMİZE DEĞİŞİMİ GETİRECEK.”


Manisalıları Pazar günü yapılacak olan mitinge davet eden Başkan İksir sözlerinin sonunda şunları söyledi, “ 20 senedir kötü yönetilen bir ülkede yaşamaya çalışıyoruz. Çiftçi , işçi, memur, genç ve yaşlı demeden herkes mutsuz ve düşünceli. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemize değişimi getirecek. Millet ittifakı olarak bu seçimi kazanacak ve ülkemizi eski güzel günlerine tekrar kavuşturacağız. 14 Mayıs günü sandığa gittiğimizde bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e atıyoruz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.