Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN İKSİR, ATATÜRK’E HAKARET EDEN BU ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİYİM

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Atatürk’e hakaret eden şahsa karşı yapmış olduğu paylaşımdan dolayı ifadeye çağırıldı.

5.12.2023 13:03:00 1042 0
BAŞKAN İKSİR, ATATÜRK’E HAKARET EDEN BU ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİYİM

 

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Atatürk’e hakaret eden şahsa karşı yapmış olduğu paylaşımdan dolayı ifadeye çağırıldı. 


2020 yılında yapmış olduğu paylaşıma istinaden bugün Barbaros Karakoluna ifade için çağırılan Başkan İksir, “Atatürk düşmanlığını her fırsatta dile getiren bu kişi hayıflanacağı yerde birde hakkımda suç duyurusunda bulunmuştur. Bu ve bunun gibi Atatürk düşmanları cesareti nereden alıyorlar? İfademde de belirttiğim üzere asıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Said Dağdaş’tan ben şikayetçiyim” dedi.
TBMM’DE MİLLETVEKİLİNE SALDIRMAYA ÇALIŞMIŞ!
2020 yılında İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said Dağdaş'ın 10 Kasım'da yaptığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret içeren paylaşımını meclis kürsüsünden dile getirmiş, bunun üzerine Said Dağdaş, TBMM’de Yasin Öztürk’ün odasını basmaya çalışmıştı. Bu gelişen hadiseler üzerine 02.03.2020 tarihinden İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın sosyal medya hesapları yaptığı paylaşımda “Atatürk'e hakaret eden bir nankörün, konuyu dile getiren Denizli Milletvekilimiz Sn.Yasin Öztürk'e TBMM'de yaptığı alçak saldırı, Gazi meclise yapılmıştır. Elbet hakaret ve saldırının hesabı sorulacaktır. Hesap vermesi gereken, hesap sormaya gelmiş” demiş, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir’de X (Twitter) adlı platformdan İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın’ın bu paylaşımı Retweet ederek paylaşmıştı. 
2020 yılında Yapmış olduğu bu paylaşıma istinaden hakkında suç duyurusunda bulunulan İYİ Parti Manisa il Başkanı Ali Zafer İksir verdiği ifadenin ardından şunları söyledi; “ Bugün (05/12/2023)  Manisa Barbaros Polis Karakoluna hakkımda yapılan bir şikayete ilişkin ifade vermeye davet edildim. İsnat edilen suçlamanın Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e her fırsatta hakaret eden  Said Dağdaş’tan gelmiş olduğunu öğrendim. Bu kendini bilmez kişi devlet memuru iken her fırsatta Gazi Mustafa Kemal Atatür'e   hakaret eden biridir. Denizli milletvekilimiz Sn Yasin Öztürk bu konuyu basına ve meclis kürsüsüne taşımış ve hatta bundan sonra Said Dağdaş tarafından kendisine saldırılmış ve şahsın meclise girişi yasaklanmış, kamu hizmetinden ihraç edilmiştir. Bu kendini bilmeze karşı İYİ Parti Grup Başkanımız Sn Koray Aydın'ın X ( twitter) üzerinden yapmış olduğu eleştiri mahiyetinde kalan paylaşımını 02/03/2020 tarihinde bende  retweetlemiş olmam dolayısıyla hakkımda hakaret ve iftiradan suç duyurusunda bulunmuştur. Atatürk düşmanlığını her fırsatta dile getiren bu kişi hayıflanacağı yerde birde hakkımda suç duyurusunda bulunmuştur. Bu ve bunun gibi Atatürk düşmanları cesareti nereden alıyorlar? İfademde de belirttiğim üzere asıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Said Dağdaş’tan ben şikayetçiyim”


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.