Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN İKSİR ,3,5 SENE YATIP AKLINIZA SON 6 AY ÇALIŞMAK GELİYOR

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Yunusemre İlçesine bağlı Uncubozköy ve Şehzadeler İlçesine Bağlı Arda Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesini kapsayan ve yaklaşık bir aydır devam eden yol çalışmalarına tepki gösterdi

MANİSA-GENEL 6.09.2023 11:24:00 1280 0
BAŞKAN İKSİR ,3,5 SENE YATIP AKLINIZA SON 6 AY ÇALIŞMAK GELİYOR

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Yunusemre İlçesine bağlı Uncubozköy  ve Şehzadeler İlçesine Bağlı Arda Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesini kapsayan ve yaklaşık bir aydır devam eden yol çalışmalarına tepki gösterdi. 


“OKULLAR AÇILMADAN YOLLARI BİTİRİN”


Yaklaşık bir aydır devam eden yol çalışmalarının okulların açılmasına bir haftadan az bir süre kalmasına rağmen devam ettiğini söyleyen Başkan İksir, “ 15 senedir Manisa’yı yönetiyorsunuz ama nedense bu sorunlu yerler hep aklınıza seçimler yaklaşınca geliyor. Onu da zamanında yapmıyorsunuz, olan vatandaşa oluyor. Yaklaşık bir aydır süren yol çalışmalarında esnaf ve vatandaş artık mağdur durumda. Biz çalışma olmasın, yol yapılmasın demiyoruz. Tabii ki de şehre hizmet yapılacak ama bu görev süresinin son 6 ayında değil. Okulların açılmasına 5 gün kalmışken hala her yer kazık durumda. Bu çalışmaların hızlandırılıp, okulların açılmasından önce bitirilmesi gerekiyor” dedi.


“UNCUBOZKÖY MAHALLE SAKİNLERİ MAĞDUR”


Uncubozköy’de yaşayan vatandaşlardan ana ve ara yollar hakkında sürekli mesaj aldıklarını söyleyen İYİ Partili İksir “ Uncubozköy’den uzun süredir, patlayan boruların onarılmasından sonra düzgün kapatılmayan yollar hakkında şikayetler alıyorduk. Başlayan bu yol çalışması ile bu mağduriyetler giderilir diye beklerken Uncubozköy’de yaşayan vatandaşlarımız 1 aydır daha mağdur durumdalar. Örneğin bugün sabah işe gitmek için evinden çıkan ve Uncubozköy Camii civarında oturan bir mahalle sakini otobüse binmek için 5M Migrosa kadar yaklaşık 1 KM yürümek zorunda kalıyor. 

Özellikle yaşlılar için bu çok büyük bir problem haline gelmiş durumda. Zaten uzun süre otobüs beklemekten şikayetçi olan mahalle sakinleri, artık otobüse hiç binememekten şikayetçi. Örneğin bu yol çalışması ile ilgili mahalle sakinlerine bir bilgilendirme mesajı ile otobüslerin belirli saatler arası ya da otobüslerin bir günlüğüne Uncubozköy’e giremeyeceğini bildirseydiniz, insanlar duraklarda 1 saat otobüs gelecek mi? Diye beklemek zorunda kalmazdı” dedi. 
“BARİ ÖĞRENCİLERİ MAĞDUR ETMEYİN”
Sözlerinin sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesine seslenen Başkan İksir şunları söyledi, “ Bizler vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. 3,5 sene yatıp  yol çalışması yapmak son 6 ay aklınıza geliyor. Vatandaşa hizmet zamanında yapılmalıdır ve mağdur edilmemelidir. İYİ Parti Manisa olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e sesleniyoruz, bu yol çalışmalarını okullar açılmadan tamamlayın. Zaten esnafımız ve vatandaşlarımız mağdur bari öğrencilerimiz mağdur olmasın”


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.