Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN HOŞGÜL AZERBAYCAN'I ZİYARET ETTİ

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül Azerbaycan'ı ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 19.07.2023 16:46:00 1052 0
BAŞKAN HOŞGÜL AZERBAYCAN

 

 

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül Azerbaycan'ı ziyaret etti.

 

 

Azerbaycan'daki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye geri dönüş yapan Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül Azerbaycan ziyareti hususunda açıklamalarda bulundu. Hoşgül  "Öncelikle, 2.Karabağ Savaşı sonrası azad olan kadim şehir Şuşa'yı ziyaret ettim.  Savaşın izlerini orada yakından gördüm, Haklı bir gururla o topraklara ayak basabilmenin ve o havayı solumanın mutluluğunu yaşadığımı söyleyebilirim. Faxri Hıyaban da Umummilli Lider Merhum Haydar Aliyev'in kabrini ziyaret ettim, ardından Şehitler Xiyabanı ve Türk Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizi ve şanlı ecdadı dualarla yad ettik"dedi.
Diasporla İş Üzrə Devlet Komitəsini ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan Şentürk  Hoşgül, bakanlık yetkilileri ile bir araya geldiklerini ve projeler hakkında kısa bir brifing verdiklerini belirtti.
Başkan Hoşgül "Kardeş Şehir Projesi kapsamında Şirvan Şehrini ziyaret gerçekleştirdik.  Şehrin icra Hakimiyeti Başçısı Sn. İlqar Abbasov ve muavini Aynur Ferzaliyeva tarafından Valilik makamında gayet nazik bir şekilde ağrılandık, kısa bir şehir turu yaptık, günün sonunda ise Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Şehzadeler Şehrimizi tanıtan hediye paketini Vali Bey'e takdim ettik. Sonrasında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Cengiz Ergün' e takdim edilmek üzere kendilerine sunulan plaketi teslim aldım. Azerbaycan'ın yükselen yıldızı Bakü de bulunan Arb Tv de Zumrud Bedelova 'nın sunduğu Xəbər Ətər sabah programına canlı yayın konuğu olarak katıldım.  Arb Tv başdirektörü sn. Rəşad Məmmədov'a teşekkürlerimi sunuyorum. Canlı yayında ziyaretlerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulundum. Ziyaret esnasında ki temasların çok verimli geçti. Bazı Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Medya kuruluşlarına da ziyaret gerçekleştirdim. Birkaç işadamı ile görüşme ve durum değerlendirmesi yapma imkanı bulduk ve yakın zamanda tekrar bir ziyaret planlayacağız" dedi.
 

 
 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN HOŞGÜL AZERBAYCAN' ZİYARET
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.