Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN HASAN ÇAM " MANİSA'DA KONUT KİRA ARTIŞININ ÖNÜNE GEÇİLMELİ"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam Manisa'da konut kiralarının asgari ücretin üstüne çıktığını emekli ve asgari ücretli aldığı aylık ücret konut kirasını karşılamadığını söyledi.

MANİSA-GENEL 5.10.2023 14:36:00 1519 0
BAŞKAN HASAN ÇAM

 

 Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam Manisa'da konut kiralarının asgari ücretin üstüne çıktığını  emekli ve asgari ücretli aldığı aylık ücret  konut kirasını karşılamadığını söyledi.  

Hasan Çam geçtiğimiz günlerde Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı olarak atandı. Başkan Hasan Çam Manisa'lı vatandaşlardan Manisa'nın sorunları dinledi. En büyük sorunun kira artışlarında olduğunu söyleyen Başkan Çam "Yerel yönetimler bir an önce önlem almalıdır  ve kira artışının önüne geçilmelidir.  Manisa'da  orta düzey bir ev 12-14 bin civarında oldu. Asgari ücretin bile üstüne çıktı. Yerel yönetimler imar sorununu çözmeli. TOKi ile anlaşma yapılıp konutlar yapılmalıdır. Konut sorununa derhal çözüm bulunmalıdır" dedi.

MİLLİ YOL PARTİSİ  MANİSA'DA KİRA ARTIŞ SORUNUNU ÇÖZECEK

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam  kira artış sorununun  önemli olduğunu  aktardı. Başkan Hasan Çam" Manisa'da yerelde vatandaşlarımız bize güvenip oyları ile destek verirler  ise İmar sorunu çözeceğiz. İmara açılması gereken yerleri imara açacağız. İş insanlarımıza konut yapma kolaylığı sağlayacağız. TOKİ ile antlaşma yapıp yeni  TOKİ konutları yapacağız. Manisa yeni konut yapılmadığı sürece konut kiraları düşmez" dedi.

ASGARİ ÜCRETLİYE DESTEK ÇIKILMALIDIR

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam" Manisa'nın  sanayisi, tarımı  olması nedeniyle asgari ücret ile çalışan çok fazla vatandaşımız var . Son zamanlarda ev kiralarını ödeyememe durumuna gelen bazı asgari  ücretli çalışanlar memleketine ve köyüne geriye dönüyor. Asgari ücretliye destek çıkılmalıdır. Emeklilerimizi de unutmuyoruz. 7 bin 500TL aylık alan emekli nasıl konut kirası ödesin. Kira artışları durdurulmalıdır" ifadelerini kullandı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.