Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Güral Soğan konusunda açıklama yaptı

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MANİSA- İLÇELER 5.04.2023 12:25:00 1062 0
Başkan Güral Soğan konusunda açıklama yaptı

 

 

 

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası başkanı ve Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Güral,sosyal medya hesabından şu  açıklamayı  yaptı:

"Değerli Akhisarlılar Kıymetli Vatandaşlarımız

Son Zamanlarda Sosyal Medya Platformu üzerinden Kuru Soğan Uzerinden Paylaşımların Arttığını Hep Birlikte Görmekteyiz. Bu Yıl Rekortenin Düşük Olması Sebebiyle Arz Ve Talebe Bağlı Olan Emtia ürünlerinde Fiyat Artışı Doğal Olarak Bugün Soğanda Olduğu Gibi Her Üründe Zaman Zaman Yaşanmaktadır.

Soğanın Başkenti Olan Ankara'nın Polatlı İlçesinde Üreticiden kuru Soğan Fiyatı günlük Değişimle birlikte Bugün 18 Tl Olan Soğan Nakliye Hammaliye İşçilik kdv vb

. gibi Maliyetlerle birlikte Manisa Bölgemizdeki Hal Çıkış Fiyatlarıda 20 ila 22 Tl Arasında Değişirken Pazaryerlerimizde Kuru Soğan Fiyatlarıda 25 Tl Satılmaktadır.

14 Mayıs Günü Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Hedef Alarak Üreticiden Toptancıya Toptancıdan Pazarcı Esnaflarını Hedef Göstererek Sosyal Medyada Paylaşımlar Yaparak Kuru Soğan Üzerinden Oy Toplama Çabasına Giren Bir Takım Kişilere 2022 Yılı Mart Ve Nisan Ayında Kuru Soğanlarını Depolarında Satamayıp Çürütürken Neden Hiç Bir Paylaşım Yapılmadı.

Geçen Yıl Kuru Soğanın Ureticilerimize Maliyeti Kg da 1.5 Tl iken Kuru Soğanlarını 1 Tl ye satamazken Bugün Paylaşım Yapanlar Neredeydiniz?

Üreticilerimiz 2022 Yılında Kuru Soğanda Zarar Edip Zararının Karşılığını Ödeyebilmek İçin Kredi Çekip Kimisi Traktörünü Kimisi Bir Parça Tarlasını Satmak Zorunda Kalan Üretici Bırakında Bu Yıl Geçen Yılki Zararlarını Karşılasınlar.

KURU SOĞAN FİYATLARI NE ZAMANA KADAR BÖYLE GİDECEK

Başkan Güral açıklamasına şöyle devam etti :

"Şu an Kuru Soğanda Geçiş Dönemi Eski Soğanlar Depolarda Bitmek Üzere Yeni Soğanlar Tarlada Hasat Döneminde Bu Fiyatlar Ramazan Ayının Sonuna Kadar, Yani Bayrama Kadar 25 Bandında seyrederken Yeni Hasattaki Soğanlar Bayramdan Sonraya Pazaryerlerimizdeki Tezgahlarda yerini Alarak 10 Tl. Ye Tezgahlarda Etiketleri Göreceğiz"dedi.

 

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.