Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Eryılmaz, “Vatanını seven herkesi İYİ Parti’ye çağırıyoruz”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Türk milletinin hak ettiği refah seviyesine kavuşmasını isteyen; Ata’sını, vatanını, milletini, dilini ve bayrağını seven herkesi İYİ Parti’ye davet ediyoruz” dedi.

MANİSA-GENEL 30.11.2022 17:36:00 1017 0
Başkan Eryılmaz, “Vatanını seven herkesi İYİ Parti’ye çağırıyoruz”

 

 

 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, makul bir siyasi anlayışla hareket ettiklerini ifade ederek, “Türk milletinin hak ettiği refah seviyesine kavuşmasını isteyen; Ata’sını, vatanını, milletini, dilini ve bayrağını seven herkesi İYİ Parti’ye davet ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, ilçe kongrelerinin ardından birleştirici bir açıklamaya imza attı.

İYİ Partili Eryılmaz, makul bir siyasetin parçası olmak isteyen herkesi İYİ Parti’ye davet etti.

“İKTİDARIN YARATTIĞI KİRLİ DÜZENİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Eryılmaz, “İlçe kongrelerimizi büyük bir coşku içerisinde yapmaya devam ediyoruz. 5 yıl önce zorlu imkanlarla kurulan partimiz, şu anda milyonlarca vatandaşımızın umudu oldu. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve parti yöneticilerimiz, uyguladıkları doğru ve çözüm odaklı politikalarla Türk milletin sesi oldu. Uzun yıllardır Türkiye büyük bir kutuplaşma iklimi içerisinde. Bu kutuplaşma, yine AK Parti iktidarının yarattığı ekonomik kriz ve adaletsiz düzenle birlikte daha da körükleniyor. Türkiye, böyle kötü bir iklimde seçime gidiyor. Ancak İYİ Partililer, bu kirli düzeni değiştirmek için gece gündüz demeden çalışıyor” dedi.

“MAKUL SİYASETİN TARAFIYIZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Biz Türk milletinin bolluk, bereket içerisinde yaşamasını istiyoruz. İYİ Parti hiçbir kutuplaştırmanın tarafı değildir. Türkiye’nin mutluluğa, zenginliğe, liyakate ihtiyacı var. Milletin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz, çalışma odaklı bir siyaset üretiyoruz. Biz makul siyasetin tarafıyız. Tüm vatandaşlarımızı makul bir siyaset için İYİ Parti saflarında mücadeleye davet ediyoruz. Ata’sını, vatanını, milletini, dilini ve bayrağını seven herkesi İYİ Parti’ye bekliyoruz”

Bir 1 kişi, oturuyor, takım elbise, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'Hasa ERYILMAZ Baskanı' görseli olabilir

 

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.