Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Ergün, Yunusemre’ye Konuk Oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta programı kapsamında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte, Saruhanbey Camii’nde Cuma namazını kıldı.

23.06.2023 18:05:00 989 0
Başkan Ergün, Yunusemre’ye Konuk Oldu


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte, Yunusemre Belediyesi tarafından yaptırılan Saruhanbey Camii’nde Cuma namazını kıldı. Başkan Ergün ve Çerçi, daha sonra belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta programı kapsamında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte, Saruhanbey Camii’nde Cuma namazını kıldı. Kılınan Cuma namazı sonrasında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte, Yunusemre Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemede bulunuldu. Başkan Mehmet Çerçi, bina hakkında Başkan Cengiz Ergün’e bilgilendirmede bulundu. Yapılan inceleme sonrasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi görüşmede bulundu. Başkan Cengiz Ergün’e, programında MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten  eşlik ederken, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Yapılan görüşmelerde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi’nin ilçeye yapılacak olan projeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Başkan Ergün Yunusemre’ Konuk
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.