Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Ergün, İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2023 Şehir Buluşmaları programı kapsamında Manisa’ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı Büyükşehir Belediyesinde ağırladı.

MANİSA-GENEL 5.08.2023 18:19:00 1272 0
Başkan Ergün, İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı Ağırladı


 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2023 Şehir Buluşmaları programı kapsamında Manisa’ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı Büyükşehir Belediyesinde ağırladı.

 

Bakan Yerlikaya’ya Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştiren Başkan Ergün, günün anısına hediye takdiminde de bulundu.

2023 Şehir Buluşmaları programı kapsamında Manisa’da bir dizi programa katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa temasları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve üst yönetim kadroları ile daire başkanları tarafından karşılandı. Bakan Yerlikaya’ya çiçek takdiminde bulunan Başkan Ergün, teşrifleri dolayısıyla teşekkür etti. Büyükşehir ve MASKİ yönetim kadrolarıyla tek tek tokalaşan Bakan Yerlikaya, çalışmalarında başarılar diledi. Karşılamada MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MYK Üyesi Ali Uçak ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe de yer aldı.
Başkan Ergün, Büyükşehir’in Çalışmalarını Anlattı
İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı makamında ağırlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün 17 ilçede hayata geçirdiği, devam ettiği ve yapılması planlanan projeleri hakkında sunum gerçekleştirdi. Ziyaret sonunda Başkan Ergün, Bakan Yerlikaya’ya ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu.


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.