Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Ergün “Alt ve Üstyapı Yatırımları İle Mütevelli’nin Çehresi Değişti”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Mütevelli Mahallesi’ni ziyaret etti.

SARUHANLI 25.04.2023 18:00:00 2078 0
Başkan Ergün “Alt ve Üstyapı Yatırımları İle Mütevelli’nin Çehresi Değişti”

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Mütevelli Mahallesi’ni ziyaret etti. Mütevelli’de coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, sadece MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahalleye 17 milyon 300 bin TL yatırım yapıldığının altını çizerek gelecek nesiller için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti.  Başkan Ergün ilçe merkezindeki programlarının ardından Mütevelli Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarı Yaşar Mehmet İçigen’in çiçek takdimi sonrasında esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu.   

Muhtardan hizmet teşekkürü

Mahalle muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, mahalleye Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hizmetlerin asla unutulmayacağını belirtti.

Altıyla üstüyle daha yaşanılabilir bir mahalle

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 16 milyon 427 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında; mahallede 23 kilometre içme suyu hattı, 20 kilometre kanalizasyon hattı, 1.3 kilometre yağmur suyu hattı ve 128 bin 400 metrekarelik kilit parke imalatı yapıldı. İçme suyu arıtma tesisi inşa edildi. İçme suyu depolarında bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapıldı. 656 adet uzaktan okumalı mekanik sayaç ücretsiz olarak hane önlerine taşındı. Ayrıca 8.3 kilometrelik dere temizlik çalışmalarında 49 bin ton rüsubat temizlendi. 2 adet sondaj motopomplarının değişimi yapılırken, altyapı yapılana kadar MASKİ ekiplerince 556 metre kanalizasyon hattı ile 2 bin 172 metrelik içme suyu terfi hattı döşeme işi gerçekleştirildi. Bu çalışmalar ile mahallede yapılan çalışmaların toplam maliyeti 17 Milyon 300 Bin TL oldu.     

Modern yollar ile ulaşım daha kolay

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mütevelli mahallesinde 3 Milyon 255 Bin TL yatırım bedelli, 7 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldı. Mezarlık duvarlarının yapımı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi üreticilere gübre desteğinde de bulundu.

“Mütevelli’ye hayırlı olsun”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalleye yapılan hizmetlerin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Ergün, “Alt ve üstyapı yatırımlarımız ile Mütevelli’nin çehresi değişti. Vatandaşlarımıza en modern ve sağlıklı sistemleri sunmak adına ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah güç kuvvet verdiği müddetçe de yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.   

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.