Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN DURMAZ “ÇİFTÇİMİZİN, ESNAFIMIZIN, İŞÇİMİZİN VE EMEKÇİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı  Faruk Durmaz ve teşkilat mensupları  ile birlikte Yunusemre halkına partisinin projelerini ve planlarını anlatıyor.

MANİSA-GENEL 4.01.2023 15:21:00 1197 0
BAŞKAN DURMAZ “ÇİFTÇİMİZİN, ESNAFIMIZIN, İŞÇİMİZİN VE EMEKÇİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

 

 

 

 

Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı  Faruk Durmaz ve teşkilat mensupları  ile birlikte Yunusemre halkına partisinin projelerini ve planlarını anlatıyor. Projeleri hakkında vatandaşa bilgiler veren Başkan Faruk Durmaz “çifçimizin esnafımızın işçimiz emekçimizin yanında olacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı  Faruk Durmaz mahalle ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Yeniden Refah Partisini ve projelerini anlatan Başkan Durmaz “Manisa sanayi, işçi ve tarım kenti. Biz parti olarak emekçinin yanındayız. İşçimizin yanındayız. çiftçimizin yanındayız” dedi. Parti çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Faruk Durmaz” Partimize  yoğun bir katılım sağlandı. Tüm Yunusemre’ye refah ve huzuru   adil bir düzeni getireceğiz. Biz iktidara geldiğimizde ilk yüz gün içerisinde yapacaklarımız ve 150 milyar  dolarlık kaynak paketlerimiz var.  81 ilimize 681 projelerimiz var. Vatandaşlarımıza bu projeleri anlatıyoruz. Çiftçimizin, esnafımızın, işçimiz emekçimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Emeklilikte yaşa takılanları(EYT) ilk savunan parti olduklarını belirten Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı  Faruk Durmaz “Bundan 6 ay önce biz EYT halkımızın hakkını savunduk. Genel  Başkanımız Dr Fatih Erbakan  noter huzurunda iktidara geldiğimizde ilk üç ay içerisinde EYT çözeceğimize dahil  imzasını attı ve bugün çözüldü.   Biz her zaman haklının   ve  doğruların yanında,  yanlışların karşısında olacağız” şeklinde konuştu.

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.