Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ÇERÇİ'DEN MANİSA PROTOKOLÜNE GÜREŞ DAVETİ

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa protokolünü ziyaret ederek bu yıl 7.’si düzenlenecek Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti.

MANİSA- İLÇELER 16.09.2022 22:30:00 1318 0
BAŞKAN ÇERÇİ

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa protokolünü ziyaret ederek bu yıl 7.’si düzenlenecek Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti.

 

Yunusemre Belediyesi’nin ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak amacıyla gerçekleştirdiği 7. Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar sürüyor. 26 Eylül Pazar günü Ortaköy Er Meydanı’nda düzenlenecek organizasyon öncesi Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa protokolüne davet ziyaretinde bulundu. Ziyaretler kapsamında, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Murat Öner, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Şehzadeler AK Parti İlçe Başkanı M. Emin Çipiloğlu, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar ile bir araya gelen Başkan Çerçi, onlara yağlı pehlivan güreşlerinin sembolü olan kırmızı dipli mum ve davetiye vererek Türkiye’nin en rağbet gören organizasyonları arasında yer alan Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti. 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.