Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN GENÇLER İÇİN BİR HİZMET DAHA

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk, Gençlik Merkezi için Ankara’da protokol imzaladı.

MANİSA- İLÇELER 24.08.2023 16:32:00 1277 0
BAŞKAN ÇERÇİ’DEN GENÇLER İÇİN BİR HİZMET DAHA


Yunusemre Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı 100. Yıl Meydanı Projesi içerisinde yer alan Gençlik Merkezi resmiyet kazandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk, Gençlik Merkezi için Ankara’da protokol imzaladı.
 

İlçeye kazandırdığı projeler ile Yunusemre’nin çehresini değiştiren Yunusemre Belediyesi, birbirinden değerli çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile bir araya gelerek 100. Yıl Meydanı Projesi’nde yer alan Gençlik Merkezi için protokol imzaladı. Projeye ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ilçeye yeni eserler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Ata Öztürk ile 100. Yıl Meydanı Projemizin içerisinde yer alan Gençlik Merkezi Projemiz için protokol imzaladık. Yunusemremize yeni eserler kazandırmak, ilçemize değer katmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Gençlerin belediyesi olarak kardeşlerimiz için ne yapsak az. Her zaman dediğimiz gibi gençlere değer. Kıymetli desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, Spor Toto Teşkilat Başkanımız ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ise çok güzel bir projeyi hayata geçirecek olan protokolü imzaladıklarını belirterek Başkan Çerçi ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini kaydetti.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ÇERÇİ’ GENÇLER HİZMET
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.