Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN ÇERÇİ YAĞCILAR VE ÜÇPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yağcılar ve Üçpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Çerçi, belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

MANİSA- İLÇELER 21.11.2022 18:18:00 1077 0
BAŞKAN ÇERÇİ YAĞCILAR VE ÜÇPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yağcılar ve Üçpınar mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi’ye, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri İsmet Akçay ve Mehmet Ersoy ile muhtarlar eşlik etti. İlk olarak Yağcılar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Çerçi daha sonra Üçpınar’da düzenlenen köy hayrına katıldı. Amaçlarının kırsal mahallelerde  kalkınmayı sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkan Çerçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yunusemre Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı önemsiyoruz. Bu anlamda mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Büyüyen ve kalkınan Türkiye için üreten vatandaşımızın daima yanındayız.”


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.