BAŞKAN ÇERÇİ ÇEVRECİLERLE BİRLİKTE ÇÖP TOPLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen Çevre Temizliği Farkındalık etkinliğinde katılarak vatandaşlarla birlikte çöp topladı.

MANİSA- İLÇELER 5.06.2023 18:17:00 1441 0
BAŞKAN ÇERÇİ ÇEVRECİLERLE BİRLİKTE ÇÖP TOPLADI

 

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla  düzenlenen Çevre Temizliği Farkındalık etkinliğinde katılarak vatandaşlarla birlikte çöp topladı. Etkinlikte konuşan Başkan Çerçi, “En güzel temizlik kirletmemektir” diye konuştu.

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi ve Tarzan Biziz Derneği işbirliğiyle Dünya Çevre Günü nedeniyle Yunus Emre Kültür Parkı çevresinde düzenlenen “Çevre Temizliği Farkındalık” etkinliğine katıldı. Düzenlenen etkinlikte çevreye atılan çöpleri toplayan Başkan Çerçi, gelecek nesillere temiz bir Yunusemre bırakmak için her türlü çabaya destek verdiklerini belirtti. Başkan Çerçi, “Daha güzel bir Yunusemre için göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana yoğun çaba gösteriyoruz. Vizyon projelerimiz hayata geçti. Yeni projelerimiz de devam ediyor. Bu gün de Tarzan Biziz Derneği işbirliği ile vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı vizyon projelerimizden Yunus Emre Kültür Parkı’nın çevresinde çöpleri topladık. En güzel temizlik kirletmemektir. Gelecek nesillerimize temiz bir Yunusemre bırakmak için imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

 

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.