Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN ÇELİK PERSONELİNİN ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyede çalışan kadın personellerin Anneler Günü’nü kutlayarak, çiçek takdim etti.

12.05.2023 12:39:00 1070 0
BAŞKAN ÇELİK PERSONELİNİN ANNELER GÜNÜ

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyede çalışan kadın personellerin Anneler Günü’nü kutlayarak, çiçek takdim etti.  
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Anneler Günü nedeniyle belediye personeli kadınlara çiçek takdim ederek,  günlerini kutladı. Anneler Günü’nün Türk toplumundaki önemine değinen Başkan Çelik,  bu günü en dolu şekilde kutladıklarını belirtti. Başkan Çelik “Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Bizim inancımıza ve geleneklerimize göre anneler yılın bir günü hatırlanmaz. Bize verilen her gün için annelere en büyük sevgiyi, saygıyı göstermek gerekiyor. Ama bugün de böyle bir gün olduğu için bu vesileyle tekrar belediyemizde çalışan kadın personellerimizi, anne ve anne adaylarımızı ziyaret ettik. Onlara çiçek takdim ettik. 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' buyuruyor Peygamber Efendimiz. Biz bunun gereği annelerimize çok önem veriyoruz, kutsuyoruz. Anneler başımızın tacıdır. Tüm annelerimizin gününü kutluyorum. Hepsine Rabbimden sağlıklı, hayırlı, uzun ömür diliyorum."  dedi.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.