Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN ÇELİK MTSO YÖNETİMİNİ MİSAFİR ETTİ

Yapılan  seçimle güven tazeleyen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti.

MANİSA- İLÇELER 5.01.2023 11:06:00 1286 0
BAŞKAN ÇELİK MTSO YÖNETİMİNİ MİSAFİR ETTİ

 

 

 

 

Yapılan  seçimle güven tazeleyen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette,  iki kurum arasındaki işbirliğinin sürdürüleceği ifade edildi. 

 

22 Ekim 2022'de meclis ve organ seçimleri yapılan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda  güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile görüştü. 

 

Ziyaretlerine ilişkin konuşan Başkan Yılmaz şöyle dedi; "22 Ekim'de meclis ve organ seçimlerini yaptık. 28 Ekim'de de Yönetim Kurulu ve TOBB delegeleri ve Disiplin Kurulu üyelerini seçtik.  Üyelerimizin yüzde 96, meclisin de yüzde 100 destek ve teveccühü ile tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süre içerisinde iki kurum arasında göstermiş olduğunuz destekten dolayı da şahsım ve kurumum adına şükranlarımı arz ediyorum. Şehzadeler Belediyesi MTSO'nun  kurumsal olarak yaptığı bütün işlerde öncülük etti, destek verdi. 2019'da seçimlerden önce bir söz demiştim. "Allah her şehire Ömer Faruk Çelik gibi bir başkan nasip etsin" diye. Biz bu yönden çok şansıyız. Halkımızın da teveccühü bu yöndedir diye düşünüyoruz. Bizi yoğun programınıza rağmen kabul ettiğiniz için tekrardan teşekkür ediyoruz" 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle dedi; " Manisa'mızın gözbebeği MTSO'nun çok değerli başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Seçimlerde rekor oyla seçilen Meclis üyelerimizi, yönetim kurulu başkanı ve üyelerini de tebrik ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak  MTSO ile çok uyumlu çalışıyoruz.  Sürekli işbirliği içerisindeyiz.  Biz odamızdan gelen talepleri sanayicimizin, tüccarlarımızın , ticaret erbabımızın önünü açabilmek yasalar ve imkanlar nispetinde hep yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yine belediyemizin yaptığı sosyal, kültürel  etkinliklerde ne zaman odamızı arasak yanımızda, destekçimiz oldular. Toplum yararına yaptığımız projelerde paydaşımız oldular. Bugüne kadar ki  destekleri için çok teşekkür ederim. Manisa'mız, sanayicimiz, ticaret erbabımız için yaptıkları başarılı çalışmalar için tebrik ediyorum. 

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.