Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Başkan Çelik Akpınar Mahallesi Muhtarı Aşık Osman Erter'i misafir etti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa'da Osman Feryadi mahlasıyla bilinen Akpınar Mahallesi Muhtarı Aşık Osman Erter'i misafir etti.

19.06.2023 16:14:00 1005 0
Başkan Çelik Akpınar Mahallesi Muhtarı Aşık Osman Erter

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa'da Osman Feryadi mahlasıyla bilinen Akpınar Mahallesi Muhtarı Aşık Osman Erter'i misafir etti. 

 

45 yıllık sanatsal yaşamını çeşitli yarışmalarda elde ettiği uluslararası başarılar ile taçlandıran Aşık Osman Feryadi, ziyarette Başkan Çelik'e bir yıllık çalışması neticesinde yazdığı şiirlerin yer aldığı yeni kitabını imzalayarak, hediye etti. 
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ziyarete ilişkin şöyle konuştu; " Manisa'da Osman Feryadi mahlasıyla şiirlerini dinlediğimiz, ozanımız  Akpınar Mahallesi Muhtarımız Osman Erter bizi ziyaret ederek, yeni kitabini imzalayıp, hediye etti. Kitapta kendi yazdığı şiirleri var. Değerli muhtarımı tebrik ediyorum. Şehzadeler ilçemizin bir muhtarının kendisini  bu kadar sanata vermesi, şiirler yazması, kitabının yayınlanması bize gurur verdi. Muhtarıma tebriklerimi iletiyorum. Birçok programda , etkinlikte Aşık Osman olarak kendisini dinleriz. Sazı ve sözüyle gönülleri coşturur. Eserlerinin bir kitaba dönüşmüş olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Tüm Şehzadeler adına şükranlarımı sunuyorum."
Başkan Çelik'in 'Bir sonraki dönem için aday değilim' açıklamasına atıfta bulunarak  sözlerine başlayan Aşık Osman Feryadi ise şöyle konuştu; "İki dönemdir yaptığınız başkanlık görevinizin son döneminde beraber çalıştık. En ufak bir kırgınlımız, dargınlığımız olmadı. Ağabey kardeş olarak çalıştık. Gönül isterdi ki bir dönem daha beraber olalım. Ozanlık dalında iki yıl önce Kahramanmaraş'ta düzenlenen Uluslararası Aşıklar Bayramında  lep deymez dalında birinci olmuştum.  O zaman da bizi onure etmiştiniz.Manisa'mız ve kültürü adına bir hizmetimiz olduysa ne mutlu bizlere."
Aşık Osman Erter,  ziyareti sırasında kitabında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu, bir şiir de Başkan Çelik için yazdı.  


İşte Başkan Çelik için yazılan o şiir !


Duydum başkan olmuyormuş, 
Ömer Faruk başkanımız.
Gel diyorlar gelmiyormuş, 
Ömer Faruk başkanımız.

Gün doğar, gece karartır
Yaradan her şeyi yaratır
Gelen gideni aratır
Ömer Faruk başkanımız

Hizmette asla yorulmadın
Valla sana darılmadım
Hiç kimseye kırılmadım
Ömer Faruk başkanımız

Kitaplardaki yazıyım
Gelecekteki maziyim
Osman'ım senden razıyım
Ömer Faruk başkanımız
Ozanım senden razıyım
Ömer Faruk başkanımız


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.