Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Bilgin'den Gazilere Lokal...

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "19 Eylül Gaziler Günü"nde Belediyeye ait bir dükkanı, Lokal olarak kullanılması amacıyla ilçedeki Kıbrıs gazilerine tahsis etti.

SARUHANLI 19.09.2023 12:41:00 1467 0
Başkan Bilgin

 


 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "19 Eylül Gaziler Günü"nde Belediyeye ait bir dükkanı, Lokal olarak kullanılması amacıyla ilçedeki Kıbrıs gazilerine tahsis etti.
 


 

Başkan Bilgin, "19 Eylül Gaziler Günü" programının ardından, Gaziler için hazırlanan, Hükümet caddesi Türkcan sokakta bulunan lokalin açılışını gaziler ile birlikte yaptı.
 


 

Bilgin, burada yaptığı konuşmada vatanın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayarak cepheden cepheye koşan gazilerin bu ülkenin yaşayan kutsal değerleri olduklarını ifade ederek şöyle dedi;
 

 

“Bizler Saruhanlı Belediyesi olarak, gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarına layık oldukları kıymeti veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle en hassas şekilde ilgileniyoruz. Bundan sonra da bütün imkanlarımızla onların yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de aileleriyle birlikte huzur ve mutluluk içerisinde bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum."
 


 

Gaziler ile kendilerine sağladığı imkanlardan dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Başkan Bilgin' Gazilere Lokal...
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.