Başkan Bilgin'den Gazilere Lokal...
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "19 Eylül Gaziler Günü"nde Belediyeye ait bir dükkanı, Lokal olarak kullanılması amacıyla ilçedeki Kıbrıs gazilerine tahsis etti.
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "19 Eylül Gaziler Günü"nde Belediyeye ait bir dükkanı, Lokal olarak kullanılması amacıyla ilçedeki Kıbrıs gazilerine tahsis etti.
Başkan Bilgin, "19 Eylül Gaziler Günü" programının ardından, Gaziler için hazırlanan, Hükümet caddesi Türkcan sokakta bulunan lokalin açılışını gaziler ile birlikte yaptı.
Bilgin, burada yaptığı konuşmada vatanın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayarak cepheden cepheye koşan gazilerin bu ülkenin yaşayan kutsal değerleri olduklarını ifade ederek şöyle dedi;
“Bizler Saruhanlı Belediyesi olarak, gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarına layık oldukları kıymeti veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle en hassas şekilde ilgileniyoruz. Bundan sonra da bütün imkanlarımızla onların yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de aileleriyle birlikte huzur ve mutluluk içerisinde bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum."
Gaziler ile kendilerine sağladığı imkanlardan dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Perşembe 11 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli


