Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN AKYÜZ EMLAK DANIŞMANLARINA SEVİYE 5 BELGESİ VERİYOR

Başkan Bahattin Akyüz, “Emlak Danışmanlarımız için Seviye 5 Belgelendirme sınavlarında başarılı olan Emlak Danışmanlarına sertifikaları verilmiştir.

MANİSA-GENEL 13.09.2023 19:02:00 1131 0
BAŞKAN AKYÜZ EMLAK DANIŞMANLARINA SEVİYE 5 BELGESİ VERİYOR

 

Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği (MEM-DER) Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) yetkili firma Özgül Belgelendirme işbirliğinde düzenlenen Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) teorik ve performans sınavlarında başarılı olan Emlak Danışmanlarına (Seviye 5) Belgelerini takdim etmeye devam ediyor.  

 

Bugüne kadar 600’e yakın emlakçı Seviye 5 belgesini alıp Ticaret Bakanlığına yetki belgesi için başvurularını yaptı.  
Başkan Bahattin Akyüz, “Emlak Danışmanlarımız için Seviye 5 Belgelendirme sınavlarında başarılı olan Emlak Danışmanlarına sertifikaları verilmiştir. Emlak Danışmanları üyelerimize, mesleğimize ve Manisa’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 
Şuana kadar bu belgeyi 600 civarında kişinin aldığını söyleyen Akyüz, “Mevcut odamıza kayıtlı emlakçılarımız bu belgeleri tamamen aldılar ve Ticaret Bakanlığından da Yetki Belgesi için başvurularını yaptılar. Bundan sonraki MYK Emlak Danışmanı (Seviye 5) belgelerini alacak kişiler ya bir emlakçı iş yerinde çalışacak kişiler ve ileriki günlerde iş yeri açacak kişilerden oluşuyor sınavlarımız devam ediyor belirli sayılarımız var bu sayıları tamamladıktan sonra sınavları açıyoruz” dedi.  
Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği (MEM-DER) organizasyonunda Sorumlu Emlak Danışmanlığı (Seviye 5) Mesleki Yeterlilik (MYK) sınavlarına başvurular devam ediyor. Sınavlara katılmak isteyenlerin kimlik (Nüfus) ile birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gelip kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıt yaptıranlara tarih ve sınav ile ilgili detaylı bilgiler iletilecek.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.