Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN AKAN,YARIM BIRAKILAN ELEKTRİK HATTI TEHLİKE SAÇIYOR

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Karaali ve Yağcılar mahallesine enerji hatlarının döşenmemesi nedeniyle vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi.

MANİSA- İLÇELER 3.08.2023 14:45:00 1202 0
BAŞKAN AKAN,YARIM BIRAKILAN ELEKTRİK HATTI TEHLİKE SAÇIYOR

 

 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Karaali ve Yağcılar mahallesine enerji hatlarının döşenmemesi nedeniyle vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi.

 

Karaali ve Yağcılar mahallesinde elektrik hatlarının döşenmemesi nedeniyle vatandaşlar mağduriyet yaşıyor. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların taleplerini kamuoyuyla paylaştı. SORUN 1 YILDIR ÇÖZÜLEMEDİ İYİ Partili Akan, "Elektrik şirketinin iş verdiği taşeron firma tam 1 yıldır elektrik hatlarını bağlamıyor. Elektrik direkleri için açılan çukurlar tehlike saçıyor. Elektrik hattı çekilmediği için evlere yeterli elektrik gelmiyor ve teknolojik aletler bozuluyor. 2023 yılında Yunusemre ilçemizin en büyük mahalelerine elektrik gitmiyor. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Elektrik direkleri için açılan çukurlardan bir vatandaşımız bile zarar görse bunun hesabını kim verecek? Bu işin peşini bırakmayacağız ve vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz" dedi. Mağdur mahalle sakini Süleyman Yardımcı, "İhaleden sonra iş başladı ama sonra yarım bırakıp gittiler. Benim evimde elektronik aletler zor çalışıyor. 175 volta kadar elektrik geliyor. Çok mağduruz. Her yere başvurduk ama sonuç alamadık, bu işin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.