Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ADNAN KAYA ,ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya dernek olarak üyelerin menfaati için çalıştıklarını söyledi.

27.09.2023 12:21:00 1173 0
BAŞKAN ADNAN KAYA ,ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

 


Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya dernek olarak üyelerin menfaati için çalıştıklarını söyledi. 

 

Başkan Adnan Kaya “çalışmalarımız şehit aileleri ve gazilerin menfaati doğrultusunda devam edecek. Bizler dernek olarak yer zaman gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri  her zaman kazanan taraf olacaktır” dedi.

ÖZEL SEKTÖR , RESMİ KURUMLAR İLE İLETİŞİM VE  PROJELERİMİZ ARTACAK


Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya yaptığı açıklamada ” özel sektör, resmi kurumlar ile protokol ve   projelerimiz  devam edecek.  Protokol ile hizmetlerden üyelerimiz faydalanacak. Anlaşmalı iş yerlerimiz  ile ucuz  alışveriş yapacaklar. Anlaşmalı  iş yerlerimizi  ve  projelerimizi   derneğimizin Web  sitesi üzerinde duyurusu yapılacaktır. 

 

Üyelerimizin menfaatini göz önünde bulundurduk. Anadolu Hayat Emeklik Altın Yaşam Sigorta acentesi  ile indirim protokolü imzaladık. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  üyeleri  tüm sigorta işlerinde indirimden faydalanacak” dedi.
Anadolu Hayat Emeklilik Altın Yaşam Sigorta acentesi müdürü  Hasan Sönmez ise “Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile  indirimi protokolü imzaladık. Anadolu hayat emeklilik için 12 ay düzenli ödeyen sigortalımıza ilk katkı payı yani pirimi tarafımızdan karşılanacaktır. Elementer branşta yani kasko, trafik, yangın, konut, sağlık sigortası vb branşta altın yaşam sigorta acentesi  tarafından %25 komisyon indirimi  uygulanacaktır. Tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize  hayırlı  olsun”dedi.


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.