Başkan Selçuk Çocuklarla Buluştu

0

GÜNDEM 6.10.2016 10:43:27 761 0
Başkan Selçuk Çocuklarla Buluştu

2016-2017 yılı eğitim öğretim dönemine başlayan Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu da hazır bulundu. Çocuklarla tek tek ilgilenen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri açısından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinin önemine değinen Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara verdiği öneme dikkat çekti. Selçuk, “Çocuk kulübümüzde bu döneme kadar 779 öğrencinin dokuz farklı branşta kaydı yapıldı. Bu dönem ise 120 çocuğun kaydını gerçekleştirdik. Çocuklarımız burada zamanlarını verimli geçirme fırsatı buluyor. Mental Aritmetik, resim, satranç, İngilizce gibi dersleri eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini Sarıgöl’e kazandırdığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İHA)

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.