Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Salih Hızlı'nın ilk iadeyi ziyareti Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği’ne

0

SİYASET 25.02.2021 10:29:12 1626 0
Başkan Salih Hızlı


18 Ocak’ta yapılan 7. Olağan il kongresinde yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, bir yandan tebrikleri kabul ederken, bir yandan da iadeyi ziyaretlere başladı.

Başkan hızlı, MASKİ İkiz Kule’de bulunan Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Dönem Başkanı Ragıp Güneş ve dernek başkanlarını ziyaret etti. 
İktidarın Manisa’da en süt noktada bulunan il başkanını ağırlamaktan dolayı olduklarını belirten Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Dönem Başkanı Ragıp Güneş, “Kongrenize de katıldık, çok başarılı olacağınıza inanıyoruz. Türkiye’miz ve dünyamız çok ciddi bir pandemi salgınıyla uğraşıyor. Pandemi bir yandan ekonomik, bir yandan siyasi olarak bütün dünyayı etkiliyor. Türkiye Cumhuriyetimiz yoğun bir şekilde çalışmasını sürdürüyor” dedi. 
Manisa’da 14 dernekten oluştuklarını ve 150 binden fazla nüfusa hitap ettiklerini açıklayan Güneş, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Güneş, bu kadar kalabalık olunca sorunların da fazla olduğuna dikkat çeken Güneş, “Siz çözüm makamındasınız. Çözeceğiniz her sorun bir fidan olarak Manisa’ya dikilecek. Dikilen her fidanda bir sevgi yumağı olarak size geri dönecek.” diye konuştu. 
AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, başkan seçildikten sonraki ilk ziyareti buraya yaptığını ifade ederek, “Manisa’daki 14 hemşeri kültürleri dernekleriyle bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Harika bir şehirde yaşıyoruz. Allah’ın verdiği birbirinden güzel nimetlere sahip bir şehirdeyiz. Şehirlerin sorunları vardır, bunlar çözmek bizim işimiz. İnşallah bunları doğru sorun çözme mekanizmaları oluşturarak çözmeye gayret etmeliyiz. Doğru sorun çözme mekanizmaları oluşturamazsak her sorun için yeni bir mekanizma oluşturmak hem enerji, hem de zaman kaybıdır. Daha çok bir araya gelerek sorunları birlikte çözmeliyiz. Sorunlarla uğraşmak bizim işimiz ama aynı zamanda sorun üretmeyen iklimi oluşturmakta bizim işimiz” diye konuştu.

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.