Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Kozanlı’da vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm için ilgili birimlere talimat verdi. “Halkın isteği bizim önceliğimizdir” dedi.

GÜNDEM 3.10.2025 19:33:02 135 0
Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

               (MHA)        Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, MASKİ Koordinatörü Murat Albayrak, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Kocaayan, Makine İkmal Bakım Ve Onarım Müdürü İbrahim Aslan, Muhtarlık İşleri Müdürü Hüseyin Çetlenbik ve Kozanlı Muhtarı Gürhan Yavaş ile birlikte Kozanlı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Okur, vatandaşların talepleri doğrultusunda çözüm yolları ve öneriler geliştirdiklerini ifade etti. Kozanlı buluşmasında; altyapıdan temizliğe, sosyal ihtiyaçlardan çevre düzenlemelerine kadar pek çok konuda dile getirilen talepler, ilgili birim müdürleri tarafından tek tek not alındı. “Halkın isteği bizim önceliğimizdir” Başkan Okur, vatandaş odaklı yönetim anlayışını vurgulayarak şunları söyledi: “Bizim için en büyük yol gösterici halkımızın ihtiyaçlarıdır. İlçemizin her mahallesinde vatandaşlarımızla buluşuyor, onların talep ve beklentilerini dinliyor ve çözüm üretmek için canla başla çalışıyoruz. Soma Belediyesi olarak hizmette samimiyeti, üretimde özveriyi esas alıyoruz.” Her mahalleye eşit hizmet Ziyaret kapsamında Kozanlı Mahallesi sakinleriyle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Okur, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmenin önemine dikkat çekti. Belediyenin tüm birimleriyle koordineli bir şekilde hareket ettiklerini belirterek, “Hizmet anlayışımız, sadece bugünü değil geleceği de inşa etmek üzerine kuruludur” dedi. Samimi, halkla iç içe belediyecilik Vatandaşların memnuniyetini esas alan yaklaşımıyla dikkat çeken Soma Belediyesi, sorun çözen, üreten ve her mahallede halkla iç içe çalışan bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Balaban: “Esnafımız Yunusemre’nin Bel Kemiğidir”

Salihli Belediyesi THM Korosundan Coşku Dolu Cumhuriyet Konseri

Başkan Besim Dutlulu: “Tarıma 180 Milyon TL Destek Verdik, Şimdi Sırada Su Var”

Akhisar’da Organ Bağışı Haftasında Umut Dolu Etkinlik

Başkan Çetin Akın: “Atatürk’ün Işığı Kalplerimizde Hiç Sönmeyecek”

Sarıgöl’e Sosyal Belediyecilik Dokunuşu: Kent Lokantası ve Halk Mandıra Açıldı

Cihan Aksoy: “Esnafın Sesi Olmak İçin Yola Çıktık”

Alper Alhat: “Zeytin Denince Akhisar Sadece Bir Slogan Değil, Bir Emek Hikayesi”

  • Cumartesi 21.3 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Pazar 21.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.