BAŞKAN OKUR'12,5 TL KURU ÜZÜM FİYATI HAYIRLI OLSUN'  

1

EKONOMİ 27.08.2020 13:16:49 5517 0
BAŞKAN OKUR

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, kuru üzüm için açıklanan 12,5 tl.fiyat için hayırlısı olsun”açıklamasını yaptı.
 
Üzümün başkenti Manisa Saruhanlı ilçesi  üzümü hasat etmeye ve  kuru üzümü de sergiden  kaldırmaya devam ediyor.
Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur,“ Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TMO'nun 2020 yılı kuru üzüm alım fiyatını 9 numara için 12,5  tl. olarak açıkladı.
Maliyetlerimizi göz önünde bulundurduğumuzda 9 numara kuru üzüme 13,5 lira talep ediyorduk. Bakanımız tarafından 12,5 tl. olarak açıklanan kuru üzüm fiyatı çiftçilerimize hayırlısı olsun.“açıklamasını yaptı.
 

 
 

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.