Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Mersinli tüm günü Saruhanlılar ile geçirdi

0

GÜNDEM 15.03.2018 18:59:18 1279 0
Başkan Mersinli tüm günü Saruhanlılar ile geçirdi

Geçtiğimiz ay yapılan Ak Parti İl Başkanlığı kongresi sonucu yeniden başkanlığa seçilen Berk Mersinli Saruhanlı’da önce kahvaltı ile partili vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından kurum ziyareti gerçekleştiren Başkan Mersinli esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşla sohbet etti. İlgi ile karşılanan Başkan Mersinli önemli açıklamalarda bulundu. Saruhanlı ilçesinde devlet hastanesini ziyaret ederek, çalışanların tıp bayramını kutlayan Mersinli, daha sonra esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Mersinli'ye ziyaretlerinde Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da eşlik etti. Mersinli, ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanırken, tüm partililerin artık sahada çalışma vaktinin geldiğini vurguladı. 

 BAŞKAN MERSİNLİ ‘MAHALLE DANIŞMA MECLİSLERİ YAPACAĞIZ’

Mahalle mahalle, sokak sokak çalışmaların yapılacağını söyleyen Mersinli: Seçimlere 1 yıl kala teşkilatlarımızın sahada olma vakti. Mahalle başkanlarınızın mahalle yönetimlerini eksiksiz kurmaları gerekiyor. Nasıl danışma meclisleri yapılıyorsa mahalle danışma meclisleri yapmamız gerekiyor. Devamında sandık danışma meclisleri gerçekleştireceğiz.’dedi

Başkan Mersinli ‘Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükü azaltmalıyız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü azaltmanın gerekli olduğunu belirten Mersinli sözlerine şöyle devam etti. ‘Cumhurbaşkanımız gibi bir önderimiz, liderimiz var. Adayımız kim olursa olsun. Şu yaptığımız çalışmalar karşılık bulur. Evet Saruhanlı çalışır, Kırkağaç çalışır, Gördes çalışır, Manisa'nın tüm ilçeleri aday gözetmeksizin çalışırsa Allah'ın izniyle yerel seçimlerde imzamızı atarız. Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. İç ve dış mihraklar ile gece gündüz demeden mücadele eden Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın omuzlarındaki yükü elimizden geldiğince azaltmalıyız ve hem yerel hem genel seçimlerde tüm gücümüzle mücadele etmeliyiz' dedi. 

Canan SÜRGİT

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.