Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Mehmet Çerçi'den AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’ya hayırlı olsun ziyareti

0

SİYASET 8.02.2021 21:26:26 1422 0
Başkan Mehmet Çerçi




Çerçi, “İnşallah güzel hizmetler yapacaklardır. Önümüzdeki Manisa’yı seçimlere taşıyacaklar. Türkiye’nin, milletimizin beklentisi yüksek. Şer odakları bir taraftan çalışıyor. Onların yerli işbirlikleri Türkiye’yi tökezletmek için yoğun bir gayret içerisinde. Büyük bir hesaplar var. Şu AK Parti’yi nasıl götürürüz, Cumhur ittifakını nasıl bertaraf ederiz, Tayyip Erdoğan’ı nasıl indiririz düşüncesi onların gece gündüz rüyalarına giriyor. Amaç Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yükselişini durdurmak. Osmanlı Devleti döneminde olduğu gibi bu dönemde yerli işbirlikleri Türkiye’yi yıkmanın mücadelesi içerisinde. Bu devletin imkanlarından faydalanan, bu devletin parasını yiyen ama bu devletin zayıflaması için çalışan mihraklar var. Sayın Bahçeli’nin söylediği gibi Yunan ağzıyla konuşuyorlar, Ermeni ağzıyla konuşuyorlar. Bu tür örnekleri görürsünüz. Bunlar belirli siyasi partilerde odaklanmış durumda. ” diye konuştu. 
Türkiye’nin yükselişine engel olmak isteyenlerin her zaman karşısında olacaklarını kaydeden Başkan Çerçi, “80 darbesinde, 28 Şubat’ta ve 15 Temmuz’da neler yapıldığını gayet iyi biliyoruz. Bunlar Türkiye’nin önünü kesmek, yükselişini durdurmak ve Türk milletinin tarihi yürüyüşünü durdurmak için yapılan oyunlardır. Siyonizmin, küresel sermayenin birlikte yaptığı organizasyonlardır. Bu tür operasyonlara maruz kalmaya devam edeceğiz.  Türkiye’deki muhafazakarlar olarak, yerli ve milli insanlar olarak bunların karşısında duracağız. Bizim yürüyüşümüzü durduramayacaklar. 8-10 tane üniversite öğrencisi dışarıdan gelen PKK’lı, DHKPC’li, FETÖSÜ, METÖSÜ her türlü illegal terör örgütleri, ajanlar, yerli işbirlikleri işin içerisinde. İşbirlikçi diyoruz ya eski Büyükelçi ve CHP Milletvekili Ünal Çeviköz, kimin adamı. Türk milleti bunu bilmiyor mu? CHP buna tepki koymuyor mu? Kime çalışıyor. Devletten maaş alıyor ama kime çalışıyor? Söylediği sözler aynı zamanda Macron’un sözü, Yunanistan Başbakanın sözü. Yunan ağzıyla konuşuyorsa, Ermeni ağzıyla konuşuyorsa kime çalışıyor. Bunun arkasında kimler var. Dikkat edin. Çevrenizdeki adamların sıfatı şu olmuş, bu olmuş, Boğaziçi’nde profesör olmuş, hiç bunların önemi yok. Adamın kime çalıştığı önemli. Tasması kimin boynunda. Bu çok önemli. Takarlar adama tasmayı dolaştırırlar patronlarına, sahiplerine hizmet ettirirler. Onun için biz yerli ve milli duruşumuzu koruyacağız. Bu tür adamlara karşı birim vermeyeceğiz. Bunlara karşı uyanık olacağız. Türkiye’de maalesef tasma dışarıda olup içeride görev yapan bir sürü insan var. ” dedi. 
AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Başkan Çerçi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çerçi’nin milletvekilliği döneminde çok hizmetlerden faydalandıklarını açıkladı. Başkanı Hızlı, Yunusemre Belediye Meclisinde Meclis gündemi değerlendirmeleri sırasında CHP Grup Başkanvekili Bülent Mersinli’nin Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlere katılan eylemcilere selam göndermek istemesi, “direnişleri kutlu olsun” demesi ve Başkan Çerçi’nin “provokasyonlara izin vermem” diyerek Mersinli’yi uyardığı anları hatırlattı ve Başkan Çerçi’nin müdahalesinin doğru olduğunu ifade etti. 
Meclis toplantıların belirli gündemle toplandığını belirten Hızlı, “Başkanımızın arkasındayız, kendisini destekliyoruz. Buralarda korsan gösteri yapılamaz. Bir gösteri yapacaksınız basın toplantısıyla yaparsınız. Mecliste yapılan gösteri doğru değil. AK Parti teşkilatımız olarak Başkanımızın yanındayız. Milletimizi nereden geldiğini bilir, biz ülkemizi her ne olursa savunuruz. Bizim öncelikli amacımız bu ülkeye hizmet etmek. Bunların yaptıkları boşa gidecektir. Uyanık olacağız, prim vermeyeceğiz, hadlerini bildireceğiz” diye konuştu.”

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.