Başkan Gülşah Durbay yoğun bakımda gözlem altında

Kanser tedavisi süren Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın, Manisa Şehir Hastanesinde rutin tedavisi kapsamında gözlem amaçlı olarak yoğun bakım ünitesine alındığı ve genel durumunun iyi olduğu açıklandı.

GÜNDEM 2.12.2025 14:43:06 15 0
Başkan Gülşah Durbay yoğun bakımda gözlem altında

                       (MHA)       Bir süredir kanser tedavisi gören Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın sağlık durumuna ilişkin belediye tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Başkan Durbay’ın 1 Aralık Pazartesi günü planlanan rutin tedavisi için Manisa Şehir Hastanesine gittiği, doktorların uygun görmesiyle de tedavisinin daha sağlıklı ve kontrollü sürdürülebilmesi amacıyla yoğun bakım ünitesine alındığı ifade edildi.

Başkan Gülşah Durbay’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu vurgulanan açıklamada, yoğun bakım sürecinin tedavi ve gözlem amaçlı olduğu belirtildi. Doktorların gözetiminde sürdürülen süreç tamamlandığında, Başkan Durbay’ın daha sağlıklı bir şekilde taburcu edileceği kaydedildi. Böylece kamuoyunda oluşabilecek endişelerin önüne geçilmesi ve sürecin tıbbi bir plan çerçevesinde ilerlediğinin altı çizildi.

Kamuoyunu doğru bilgilendirme hassasiyetine dikkat çekilen açıklamada, Başkan Durbay’ın sağlık durumuna ilişkin resmi bilgilendirmelerin yalnızca yetkili merciler tarafından yapılacağı belirtildi. Resmi açıklama olmadan yapılan yorum, iddia ve paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Özellikle sosyal medya üzerinden yayılan doğrulanmamış bilgilere karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, “Gerekli olması durumunda bilgilendirmelerin tarafımızca yapılacağını belirtiyor; resmi açıklama olmadan hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz” denildi. Başkan Gülşah Durbay için geçmiş olsun dileklerini ileten tüm vatandaşlara teşekkür edildi. Kamuoyunun, tedavi sürecine ve ailesinin mahremiyetine saygı göstermesi istenirken, en kısa sürede sağlığına kavuşarak görevine dönmesi temennisinde bulunuldu.

Turgutlu’da çocuklar için ‘Ters Yüz’ tiyatro keyfi

Manisa Dostlar Meclisi’nde engelliler ve kadınlar konuşuldu

Başkan Semih Balaban projeleri yerinde inceledi

Saruhanlı’da 51 yıl hapis cezası olan hükümlü yakalandı

Başkan Gülşah Durbay yoğun bakımda gözlem altında

Akhisar’da 10 bin sentetik hap ele geçirildi: 1 tutuklama

Vali Özkan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Başevirgen: Üç çocuğun gıda maliyeti 28 bin TL

  • Salı 10 ° / 3.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 8.9 ° / 1.4 ° Güneşli
  • Perşembe 9.1 ° / 1.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.