Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Ergün’den Kadir Gecesi mesajı

0

GÜNDEM 7.05.2021 16:59:46 1361 0
Başkan Ergün’den Kadir Gecesi mesajı



Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın manevi hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri, bugünlere ulaştıran yüce Allah’a şükrediyor; hepinizi sevgi, saygı ve en içten duygularımla selamlıyorum. Bu mübarek gecenin feyiz ve bereketinin ülkemizin her bölgesine çağlayan gibi ulaşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. İslam dini; kardeşliğin, birliğin, beraberliğin ve barışın ön planda olduğu çok yüce bir dindir. Cenab-ı Allah, kullarına günahlarından arınması, tövbe etmesi, küslükler ve benzeri olumsuzluklara son vermesi için sayısız fırsatlar sunmaktadır. “Bin aydan daha hayırlı” olduğu müjdelenen Kadir Gecesi, bunlardan belki de en önemlisi ve en önde gelenlerinden bir tanesidir. Bu mübarek gece vesilesiyle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının bir an önce son bulmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, Kadir Gecesi’nin ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, bereket ve rahmet getirmesini diliyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.