Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ÇERÇİ'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

0

GÜNDEM 19.06.2020 19:29:35 692 0
BAŞKAN ÇERÇİ

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Ailesinin sevgi, güven ve huzur ortamında yaşaması için her türlü fedakârlığı yapan babalarımızın gününü kutluyorum” dedi. 

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ailenin temel direği babalarımızın gününü kutladı. Başkan Çerçi mesajında, “Baba, sağlıklı bir toplum ve aile yapısının temel taşıdır. Özellikle toplumumuzda; aile birliğini sağlayan, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılmasını, korunmasını ve geleceğe taşınmasını sağlayan rol modeldir ve her çocuk, annesinin sevgi ve şefkat pınarından beslendiği gibi, babasının da sevgi ve bilgelik pınarından güç alır. Ailesinin sevgi, güven ve huzur ortamında yaşaması için her türlü fedakârlığı yapan ve üstlendikleri sorumluluğu özveriyle yerine getiren babalarımız, aslında yılın bir günü değil, her günü hatırlanması gereken yüce varlıklarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm babaların  “Babalar Günü’nü” kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat dilerim” ifadelerini kullandı.


 

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.