BAŞKAN ÇERÇİ ATATÜRK VE BARBAROS’TA VATANDAŞLA BULUŞTU

1

SİYASET 27.02.2019 11:22:15 1087 0
BAŞKAN ÇERÇİ ATATÜRK VE BARBAROS’TA VATANDAŞLA BULUŞTU

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Atatürk ve Barbaros Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Atatürk ve Barbaros Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin önemini anlatan Cumhur İttifakı Adayı Çerçi’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çerçi, “Mesai mevhumu gözetmeksizin vatandaşımız için çalışıyoruz. Yapımını tamamladığımız projelerimizin açılışını çok yakın zamanda açacağız. Birçok projemizin de temelini atacağız. Amacımız vatandaşımızın şehrimizde mutlu bir şekilde yaşaması. Cumhur ittifakı adayı olarak şehre vizyon katacak projelerimiz vatandaşlarımızın teveccühüyle yeni dönemde de devam edecek” diye konuştu.

 

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.